ADVERTISEMENT
Interviu

Valeriu Iftime atac “la baionetă” la Gigi Becali: “Ce face el sunt becalisme, e imoral! Pe Chindriş i-l dau doar pe 3 milioane! Băieţii au primă specială”. EXCLUSIV

Autori: Alex Bradescu, Ionut Neamţu | 09.11.2019 | 13:27
Valeriu Iftime atac
Valeriu Iftime, declaraţii inedite despre Gigi Becali înainte de Botoşani-FCSB. Îl dă doar cu 3 milioane de euro pe jucătorul dorit de patronul roş-albaştrilor. Foto: btonline

Valeriu Iftime a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK despre duelul cu FCSB-ul patronat de Gigi Becali. După ce patronul roş-albaştrilor afirmase că poate să-i ia oricând pe Andrei Chindriş de la Botoşani şi după refuzul de a-l lăsa pe Mihai Roman să evolueze în meciul direct din Casa Pariurilor Liga 1, şeful moldovenilor afirmă că, momentan, preţul pentru fundaşul central este de 3 milioane de euro şi că echipa lui Marius Croitoru are o primă specială pentru această partidă. 

ADVERTISEMENT
  • Cota BETANO FCSB – Astra Giurgiu: 1,18 pentru “1X” – vezi toate cotele aici (P) 

Valeriu Iftime, declaraţii tari despre Becali: “E imoral ce face, se crede manager! Cu Rotaru de la Craiova n-am avut problema asta!”

Domnule Iftime, domnul Becali spune că pe Chindriş poate să vi-l ia oricând…Când aţi discutat ultima oară cu el?

ADVERTISEMENT

-Poate să zică ce-o vrea, dar Chindriş tocmai a semnat pe patru ani cu Botoşaniul. M-a sunat o singură dată să mă întrebe de Andrei (n.r. Chindriş) şi i-am spus că nu e de vânzare. Acum vin şi vă spun că este momentan, dar pentru 3 milioane de euro la FCSB! Aşa poate să îl ia “oricând”, cum spune dânsul. Dar să ştiţi că nu sunt supărat pentru ce spune. Aşa e el, astea sunt becalismele lui. Dacă te superi pe Becali…n-are niciun rost!

Nici pentru că nu-l lasă pe Roman să joace cu FCSB nu v-aţi supărat?

– Eu, sincer, nu-l înţeleg. A fost o situaţie similară cu celălalt Roman, când îl aveam împrumutat de la Craiova. Şi acolo aveam contract cu oltenii în care se spunea că nu poate să joace contra lor. Şi am vorbit cu Mihai Rotaru (n.r. patronul Craiovei) şi mi-a zis că da, domnule, nu-i nicio problemă, să joace. Când am vorbit cu Becali, mi-a zis că, nu, că vezi Doamne, contractul…acum se crede manager! E imoral ce face, cum să nu-i dai voie să joace? Ce, eu i-am pus clauze din astea la Golofca sau la Oaidă?

ADVERTISEMENT

Deci v-a supărat puţin, totuşi…

– M-a ambiţionat. Pe o scară de la 0 la 10, dorinţa mea de a-l bate e la 10 plus! Băieţi au şi o primă specială pentru meciul cu ei. Sincer, eu mă bucur că acum şi FCSB joacă fotbal, faţă de cum era în începutul de sezon, aşa că o să fie meci frumos. Şi mă ajută că joacă deschis, că am atac bun. Apărare nu prea am (n.r. râde).

– Vă pare rău că i-aţi dat vreun jucător?

Pe Moruţan! Trebuia să-l mai ţin, dar asta e acum. Sau poate ar fi trebuit să-l vând în altă parte, că am avut ofertă bună şi din străinătate. Acum asta e, nu mai am ce face. Dar mă voi gândi mai bine de acum înainte când va fi să dau jucători la FCSB!

ADVERTISEMENT
  • 1 victorie are FC Botoşani în istorie în faţa formaţiei roş-albastre, din 13 meciuri disputate. De 10 ori au câştigat bucureştenii, iar două partide s-au terminat la egalitate

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!