Sport

Valeriu Iftime continuă ironiile cu Gigi Becali: ”Îmi pare rău că am pierdut șampania grasă”. Video

Gigi Becali i-a promis o șampanie lui Valeriu Iftime dacă FC Botoșani încurcă CFR Cluj, însă patronul moldovenilor îl ironizează pe omologul său.
19.05.2021 | 00:12
Valeriu Iftime continua ironiile cu Gigi Becali Imi pare rau ca am pierdut sampania grasa Video
ADVERTISEMENT

Înaintea partidei cu liderul din Liga 1, Iftime a marjat la gluma lui Becali și a spus că abia așteaptă cadoul deși acest lucru ar fi dat apă la moară celor care acuză relația de prietenie dintre cei doi.

Doar că elevii lui Edi Iordănescu au câștigat cu 1-0 la Botoșani și au cucerit al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ironizat de Valeriu Iftime după un nou titlu pierdut

La finalul întâlnirii dintre FC Botoșani și CFR Cluj, Valeriu Iftime a continuat cu ironiile la adresa lui Gigi Becali pe tema șampaniei, dar și a faptului că FCSB este doar o pepinieră de fotbaliști tineri.

”CFR-ul a fost mai bună ca noi. Puteam să egalăm în final. Pierdem și locul 5 după cum arată clasamentul. Îmi pare rău, speram să facem măcar un egal, să dăm bucurie fotbalului. Îmi pare rău și pentru FCSB, dacă n-au reușit să câștige puncte în timpul campionatului…

ADVERTISEMENT

FCSB, din păcate, e o pepinieră, crește jucători. Lipsa de maturitate creează dezechilibru acolo. Nu înțeleg care e distanța dintre Becali și antrenor. Dar sunt lucruri ciudate acolo. E păcat, la câți bani sunt acolo”, a declarat Iftime, după eșecul cu CFR Cluj.

Iftime pune totul pe limitele Botoșaniului

Patronul celor de la FC Botoșani vorbește despre limitele formației sale în meciuri cu miză extrem de mare și explică totul prin faptul că psoihologic jucătorii nu sunt pregătiți pentru un astfel de nivel.

ADVERTISEMENT

”Dacă vrea un campionat, FCSB trebuie să aibă echipa cu o structură mai bine organizată. Sunt convins că-i bate CFR la Cluj, așa amical cum e. Îmi pare rău că am pierdut șampania grasă, chiar voiam s-o beau. Bănuiesc că o dădea și la egal. Asta e.

Noi am încercat, dar Botoșaniul are limitele lui, nu poate schimba cursul istoriei. Dacă vrei rezultate în meciuri de finală… nu reușim nici psihologic, nici fotbalistic. Țin minte și ce am făcut și cu macedonenii în Europa League”, a menționat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Becali știe unde a făcut CFR Cluj diferența

Gigi Becali a felicitat CFR-ul după câștigarea titlului de campioană pentru a patra oară consecutiv, făcând o comparație cu echipa sa, despre care a spus că e plină de copii. El consideră că ardelenii au meritat titlul de campioni, pentru că elevii lui Edi Iordănescu au fost mai pragmatici și mai maturi în meciurile din play-off.

Latifundiarul din Pipera consideră că și norocul face parte din fotbal, făcând referire la golul CFR-ului din meciul direct cu FCSB, scor 1-1, dar și la victoria de titlu cu FC Botoșani, un autogol aducând titlul în ”Gruia”.

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Botoșani, scor 1-0, prin autogolul lui Alexandru Țigănașu din minutul 53, care și-a deviat mingea în propria poartă. În minutele de prelungiri, Al Mawas a scăpat singur cu Giedrius Arlauskis, însă portarul lituanian a avut o paradă de zile mari, respingând mingea în corner.

ADVERTISEMENT