Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Valeriu Iftime dă o nouă lovitură pe piața transferurilor: „La vară îl vând pe bani buni!”. Video exclusiv

Valeriu Iftime a dezvăluit la Fanatik SuperLiga că urmează să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Patronul celor de la FC Botoșani are ofertă pentru un mijlocaș central.
04.12.2022 | 11:57
Valeriu Iftime da o noua lovitura pe piata transferurilor La vara il vand pe bani buni Video exclusiv
Valeriu Iftime are ofertă din Polonia pentru un jucător de la Botoșani. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, furnizorul principal de jucători al celor de la FCSB, este pe cale să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Patronul celor de la FC Botoșani are ofertă din Polonia pentru Victor Dican, iar în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, finanțatorul moldovenilor și-a dat acordul pentru oficializarea mutării.

Valeriu Iftime, pregătit de o nouă lovitură pe piața transferurilor: „Pleacă în vară”

Sebastian Mailat a impresionat pentru FC Botoșani în meciul restanță cu FCSB din etapa a 6-a, reușind să marcheze de două ori. Totuși, Valeriu Iftime a precizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că cel mai interesant fotbalist din lotul moldovenilor este mijlocașul central Victor Dican.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Patronul moldovenilor a mărturisit că Dican va urma traseul lui Racovițan, care s-a transferat la Rakow de la Botoșani pentru 600.000 de euro. „Cel mai interesant jucător de la noi este Victor Dican. Are oferte, însă nu pleacă acum, pleacă în vară. Are oferte din afară.

El are traseul lui Racovițan care va pleca din Polonia în Germania pe bani mulți, o să vedeți. Dican are ofertă din Polonia. Există o ofertă foarte bine calculată exact ca la Racovițan care va pleca cu siguranță cu 4-5 milioane de euro în Germania”, a anunțat Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FC Botoșani a anunțat la Fanatik SuperLiga suma transferului lui Victor Dican

Valeriu Iftime a dezvăluit detaliile transferului mijlocașului în vârstă de 22 de ani în prima ligă poloneză. Patronul lui Botoșani este de părere că va reuși să obțină în jur de un milion și jumătate pentru Dican.

„Am un impresar foarte fain care se ocupă de Dican și care mi-a spus niște lucruri frumoase despre el. Am vorbit și cu clubul, eu sunt de acord. E formație din prima ligă poloneză.

ADVERTISEMENT

Botoșani nu cred că poate vinde un fundaș central sau un mijlocaș la închidere pe două milioane. Dar cred că un milion, un milion jumătate pot să obțin pe el”, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Valeriu Iftime, despre Sebastian Mailat la FCSB: „Poate face față oricând”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, l-a întrebat pe Valeriu Iftime despre o posibilă apariție a lui Sebastian Mailat pe lista de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB.

ADVERTISEMENT

Patronul moldovean consideră că fotbalistul în vârstă de 24 de ani l-ar înlocui fără probleme pe Andrei Cordea. „Sunt mulți fotbaliști buni la noi. Mailat e formidabil. El are nevoie de încredere și jocuri multe. Aseară, primul gol a fost senzație.

Da (n.r. Mailat face pasul la FCSB), în condițiile în care Cordea sau altul pleacă pe bani de acolo. Mailat poate face oricând față la FCSB. Poate fi un fotbalist de bandă foarte bun la Craiova, FCSB sau Rapid”, a mai spus Valeriu Iftime.

Pentru FC Botoșani urmează o perioadă de foc. Pe lângă cele două meciuri pe care le mai are de disputat cu FCSB în luna decembrie, pentru moldoveni urmează în campionat duelurile cu Farul Constanța și CFR Cluj. „Vă dați seama ce de puncte fac eu în două etape. Asta e! Insistăm. Îmi place foarte mult de Alin Blejan care a antrenat echipa două săptămâni împreună cu Mihai. Funcționăm. O să vedem”, a concluzionat Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT