Fotbal intern

Valeriu Iftime, dărâmat după înfrângerea dură cu FCSB: „Nu mi-am revenit nici la Sfânta Liturghie”

08.11.2020 | 14:03
Valeriu Iftime daramat dupa infrangerea dura cu FCSB Nu miam revenit nici la Sfanta Liturghie
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a reacționat după umilința înregistrată de echipa sa contra celor de la FCSB. Patronul moldovenilor este trist că FC Botoșani a pierdut la scor în fața bucureștenilor. 

FC Botoșani a fost învinsă sâmbătă seara, pe Arena Națională, cu 4-1 (1-1) de cei de la FCSB, într-o partidă din runda cu numărul 10 a campionatului României, iar Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, a spus că nu este mulțumit de prestația echipei lui.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani a evoluat fără mai mulți fotbaliști, dintre care patru pozitivi la coronavirus. Moldovenii au marcat primii prin Eduard Florescu (19), cu un șut din afara careului.

Patronul lui FC Botoșani e dărâmat după înfrângerea dură cu FCSB

FCSB a restabilit egalitatea prin golul lui Dennis Man (21), după o greșeală a lui Alin Șeroni, care a pierdut mingea în propriul careu. Patronului de la FC Botoșani nu i-a plăcut prestația lui Alin Șeroni și zice că Marius Croitoru, tehnician de 40 de ani, nu va pleca de la echipa sa.

ADVERTISEMENT

“Nu dăm afară antrenorul. Eu am răbdare, Marius e un antrenor bun. Încă sper ca ideile lui despre fotbal să producă spectacol. Greșeala lui Șeroni e impardonabilă, se mai întâmplă când dormi pe teren.

Dacă am vrea să reformăm fotbalul, trebuie să reformăm totul, jucători, arbitri, stadioane, totul. Din păcate, suntem departe de multe lucruri, pe care generația nouă sper să le facă. Generațiile care au lucrat până acum în fotbal trebuie să se oprească”, a spus Valeriu Iftime la Digisport.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în campionatul României. FCSB are același  număr de puncte ca Universitatea Craiova, dar golaverajul bucureștenilor este mai bun.

”Sunt foarte trist. Nu mi-am revenit nici la Sfânta Liturghie!”

FCSB a ajuns la a cincea victorie la rând și este formația cu cel mai tare atac din campionatul României. Bucureștenii au o medie de 2,8 reușite pe partidă. Man și Tănase sunt cei mai buni marcatori din Liga 1, cu 9 reușite fiecare. Moldovenii au ajuns la cea de-a cincea înfrângere în ultimele șase runde.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte trist după meciul de aseară. Nu mi-am revenit nici la Sfânta Liturghie. Sunt teribil de revoltat. Vreau să schimbăm ceva și echipa să meargă din nou bine.

Nu credeam că ajung aici. Vânzările din această vară nu au fost haotice, nu au fost pentru a face avere. Fotbaliștii care au fost vânduți erau ca și plecați de la club. Marko Dugandzic rămânea liber de contract la iarnă. Am vrut ca fotbalul să aibă o dinamică. Îmi e ciudă pentru meciurile trecute. Nu mă așteptam să ne bată Chindia sau UTA acasă, de exemplu”, a spus patronul lui FC Botoșani.

”Nu putem să ne lamentăm atâta timp cu tehnica, să nu avem VAR în România. Nimeni nu vrea să facă o ședință la nivel de Ligă sau FRF să discutam despre VAR. Nu înțeleg de ce este această ignoranță. Vom dispărea din fotbal, pentru că nu ne pasă de tot ce e modern în acest sport”, a încheiat patronul moldovenilor.

FC Botoșani se află pe locul 10 în Liga 1, cu 11 puncte acumulate după primele 10 etape. În runda următoare, moldovenii vor juca pe teren propriu contra Universității Craiova.

FCSB se va deplasa la Mediaș pentru jocul cu Gaz Metan. Antrenorul FCSB-ului crede că echipa sa poate lua titlul.

ADVERTISEMENT