Fotbal intern

Valeriu Iftime, declarație de dragoste surprinzătoare: „Eu iubesc FCSB-ul, cum să nu iubesc FCSB-ul?”

09.03.2021 | 16:52
Valeriu Iftime declaratie de dragoste surprinzatoare Eu iubesc FCSBul cum sa nu iubesc FCSBul
Valeriu Iftime Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Finanțatorul clubului FC Botoșani s-a declarat fan al echipei lui Gigi Becali, FCSB, și chiar i-a sugerat prietenului său pe cine trebuie să mizeze în lupta la titlu. Declarații ale lui Iftime lasă loc liber pentru interpretări.

Relația dintre cluburile FC Botoșani și FCSB a fost profitabilă pentru ambele în ultimii ani. Mulți dintre fotbaliștii lansați la Botoșani au ajuns pe bani grei la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Eu iubesc FCSB-ul, cum să nu iubesc eu FCSB-ul? Pe Moruțan îl iubesc, pe Haruț, pe Miron, am interesele mele acolo. FCSB joacă un fotbal mai spectaculos”, a declara Iftime, la ProX.

Valeriu Iftime: „Nu au nicio șansă dacă nu-l folosesc!”

Valeriu Iftime este genul de patron care a știut mereu să-și urmărească interesul. Impresarii duc pe bandă tineri jucători talentați în nordul Moldovei, mulți dintre ei făcând ulterior pasul spre FCSB.

ADVERTISEMENT

Patru jucători din lotul „roș-albaștrilor” au jucat la Botoșani înainte să semneze cu trupa lui Toni Petrea. Dintre aceștia, unul ar trebui să joace meci de meci, în opinia lui Iftime, pentru ca FCSB să câștige titlul de campioană.

”FCSB e o echipă căreia îi trebuie ceva să își găsească mecanismul. Eu cred că, dacă nu joacă Moruțan, nu au nicio șansă la niciun fel de titlu”, a mai spus Iftime, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce spune Valeriu Iftime despre CFR și despre lupta la titlu

Patronul moldovenilor a știut mereu să facă afaceri cu cluburile importante din Liga 1. Nu doar FCSB pompează milioane de euro în contul moldovenilor, ci și principala contracandidată la titlu, CFR Cluj.

Ultimii nu sunt cei mai buni platnici, de cele mai multe ori cluburile care dau jucători în Ardeal trebuie să apeleze la instanțe pentru a-și recupera banii. Iftime știe asta cel mai bine, dar nu le anulează meritele sportive.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă nu-i iubesc, mi se par mai solizi cei de la Cluj, din nou. Dintre cele două credeam, la un moment dat, că FCSB-ul este favorită. După ultimele meciuri… CFR-ul câștigă orice meci și nu le câștigă tremurând sau în genunchi, așa cum câștigă FCSB-ul”, a adăugat Iftime.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,25 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT