Sport

Valeriu Iftime e foc și pară pe antrenorul Marius Croitoru: „Îi plătesc clauza și îl dau afară!”

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a supărat rău pe antrenorul principal Marius Croitoru. „Îi plătesc clauza și îl dau afară!”, a declarat Iftime, din cauza atitudinii tehnicianului la amicalul cu Poli Iași.
28.03.2022 | 14:22
Valeriu Iftime e foc si para pe antrenorul Marius Croitoru Ii platesc clauza si il dau afara
Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, e foc și pară pe antrenorul Marius Croitoru. Sursa foto: Fotbal Club Botoșani
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a jucat sâmbătă un amical cu divizionara secundă Poli Iași, acasă, pe care l-a pierdut cu 0-2. Meciul s-a disputat fără spectatori, deoarece antrenorul gazdelor, Marius Croitoru, a interzis accesul persoanelor în tribune. Atitudinea l-a deranjat pe patronul Valeriu Iftime.

„Îi plătesc clauza și îl dau afară!”, a declarat Valeriu Iftime despre Marius Croitoru

Faptul că antrenorul Marius Croitoru a interzis accesul publicului în tribune l-a deranjat foarte mult pe patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime. În plus, tehnicianul a refuzat să primească și presa la meci.

ADVERTISEMENT

O să discut cu Marius, e o supărare… e un mod de a ne comporta. Din când în când latră la presă, dă piept cu presa ca și cum ‘eu sunt marele antrenor și presa ce caută aici?’.

Președintele clubului înțelege că publicul e așa, ‘veniți când vă chem eu’, și stau și zgârie pe la porți și nu-i lasă la un meci amical cu Iașiul?

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, sunt lucruri impardonabile! Fotbalul este făcut pentru oameni, presa este vectorul de imagine, arată ce faci, arată că fotbalul e un spectacol.

Să nu faci spectacol când vine Politehnica Iași la Botoșani este o chestie de management, de marketing. Președintele clubului dormea pe la București și Croitoru nu primea presa.

ADVERTISEMENT

Nu-i nimic, i-o dau (n.r. – clauza) și îl dau afară. Nu clauza îl ține pe Marius. De la el plătește, dacă pleacă. I-o dau eu dacă-l dau afară.

Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iași. Vedeau ăia din Moldova cum juca Botoșaniul cu Iașiul. E o greșeală, o să am o discuție cu Marius și cu domnul Anton și o lămuresc situația. Păcat!”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO X.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru nu-i mai răspunde la telefon lui Valeriu Iftime

Patronul echipei din Botoșani a mai dezvăluit o nemulțumire. Echipa moldavă a jucat cu Farul Constanța pe 3 martie, în etapa a 29-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Gazdele s-au impus cu 2-0, iar după meci Iftime a vrut să ia legătura cu antrenorul. Numai că acesta nu i-a răspuns la telefon.

„E absolut normal ca unui antrenor de vârsta lui și promovat așa cum a fost el, să-i mai fugă la un moment dat și pământul de sub picioare.

Dumnezeu ne-a adus cu picioarele pe pământ, ne-a trezit acum, i-a dat lui o găleată cu apă rece pe față și sper să fi înțeles și să fi învățat din greșelile făcute.

Vă spun ceva în premieră: după meciul de la Constanța, eram așa de supărat și l-am sunat de vreo două ori, iar el nu mi-a răspuns. Nu există om care să nu-mi răspundă la telefon, pentru că eu nu am dușmănie cu nimeni, nu mă lupt cu nimeni”, a mai spus Iftime.

ADVERTISEMENT