Sport

Valeriu Iftime e gata să-l dea afară pe Mihai Teja de la FC Botoșani: „Dacă ne bate și Rapid, schimb antrenorul!”

Meciul dintre FC Botoșani și Rapid București de sâmbătă va fi decisiv pentru viitorul lui Mihai Teja pe banca moldovenilor.
04.10.2022 | 00:33
Valeriu Iftime e gata sal dea afara pe Mihai Teja de la FC Botosani Daca ne bate si Rapid schimb antrenorul
Mihai Teja are zilele numărate la FC Botoșani. Tehnicianul nu trebuie să piardă următoarea etapă cu Rapid pentru a nu fi demis. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Criza de puncte pe care o traversează FC Botoșani pune viitorul lui Mihai Teja pe banca moldovenilor sub semnul întrebării. Antrenorul venit în vară la conducere are 6 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga.

Valeriu Iftime, pregătit să-l dea afară pe Mihai Teja. Totul depinde de meciul cu Rapid

Mihai Teja este la un meci de a fi demis de pe banca lui FC Botoșani. Fostul antrenor al FCSB-ului începuse bine campania de pe banca moldovenilor și reușise să rămână neînvins după 5 partide.

ADVERTISEMENT

Rezultatele pozitive, însă, au fost urmate de o perioada foarte slabă ce au dus-o pe Botoșani pe locul 12 în campionat, departe de locurile de play-off, de altfel obiectivul anunțat de moldoveni.

Meciul cu Rapid ar putea fi ultimul pentru Mihai Teja la Botoșani. Echipa finanțată de Valeriu Iftime nu trebuie să piardă pentru a menține intacte șansele lui Teja de a rămâne pe bancă.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: „Dacă ne bate Rapid, schimb antrenorul!”

Valeriu Iftime i-a acordat încredere deplină lui Mihai Teja, însă răbdarea finanțatorului a ajuns la final. Patronul celor de la Botoșani a declarat că echipa sa nu trebuie să piardă cu Rapid pentru ca Teja să rămână pe bancă.

Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica și-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

ADVERTISEMENT

Botoşaniul, în opinia mea, astăzi, este o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a mărturisit Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Mihai Teja, viitor incert la Botoșani: „Voi avea niște discuții cu Valeriu Iftime”

Botoșani a remizat, scor 1-1 pe teren propriu cu Universitatea Cluj. La finalul meciului, Mihai Teja a declarat că va purta discuții cu patronul moldovenilor, Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Deși au condus împotriva „șepcilor roșii”, jucătorii pregătiți de Mihai Teja nu au obținut cele 3 puncte. „Da, din păcate, este un rezultat negativ, ne doream să câştigăm acest meci.

Dacă stai să asculţi fiecare… E normal ca lumea să fie nemulţumită, lumea vine la stadion şi îşi exprimă nemulţumirea… Trebuie să ai bucuria de a juca fotbal. Voi discuta cu patrnul (n.r. despre plecare), vom vedea ce se întâmplă, nu asta e problema. Vom avea niște discuții, încercăm să câștigăm primul meci, nu am reușit astăzi”, a declarat Mihai Teja la finalul meciului de la Botoșani.

ADVERTISEMENT