Fotbal intern

Valeriu Iftime îi propune încă un jucător lui Gigi Becali: „E mai talentat decât Moruțan”

08.02.2021 | 23:28
Valeriu Iftime ii propune inca un jucator lui Gigi Becali E mai talentat decat Morutan
Valeriu Iftime și Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a vorbit după victoria lui FC Botoșani, pe teren propriu, cu CFR Cluj, 2-1, iar patronul moldovenilor își laudă echipa pentru cum a jucat, în special un jucător, pe care îl propune la FCSB.

Este vorba despre Hervin Ongenda, mijlocașul francez al Botoșaniului, care a avut o evoluție bună împotriva campioanei României și pare să fie unul dintre liderii echipei.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime consideră că Ongenda e mai talentat decât Olimpiu Moruțan, alt fotbalist transferat de FCSB de la Botoșani și care a ajuns om de bază în formația lui Toni Petrea.

Noua propunere a lui Valeriu Iftime pentru Gigi Becali la FCSB

Valeriu Iftime l-a lăudat pe Hervin Ongenda, fotbalistul francez al Botoșaniului, pe care îl propune deja la FCSB, chiar dacă Gigi Becali nu e încântat de el. Patronul lui FC Botoșani consideră că „pofta vine mâncând” 😂 :

ADVERTISEMENT

„Următorul jucător pe care îl dau la FCSB e Ongenda. Când pleacă Moruțan de-acolo, trebuie să îl ia pe Moruțan. Ongenda e mai talentat decât Moruțan, domnul Becali nu e interesat de el, dar pofta vine mâncând”.

„Când a strigat Croitoru la ei Hai să jucăm fotbal atunci m-am întărit și eu. Echipa joacă fotbal, Ongenda e genial, e extraordinar, e un playmaker. Fundașii centrali sunt și ei buni. Au avut tărie de caracter, bravo lor”, a mai spus Iftime la TV LookSport.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani este vârsta lui Hervin Ongenda

Cifrele lui Ongenda în actualul sezon de Liga 1

Hervin Ongenda a revenit la Botoșani în toamnă, pe gratis, de la Chievo Verona, iar de atunci a contribuit la obținerea punctelor formației lui Marius Croitoru și speră să contribuie decisiv și la accederea în play-off-ul Ligii 1.

Până acum, Ongenda are 1 gol și 1 pasă de gol în 16 meciuri pentru moldoveni și contribuie la multe atacuri ale echipei sale.

ADVERTISEMENT

HErvin ONgenda este un prosdu 100% al Academiei de Fotbal a PSG-ului, însă nu a reușit să-și facă un loc printre vedetele campioanei Franței, iar în 2018 ajungea pentru prima dată la FC Botoșani.

Totodată, Ongenda are și o prezență în naționala U21 a Franței, însă nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Hervin Ongenda, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT