Fotbal intern

Valeriu Iftime îl cere pe Andrei Burcă titular în meciul cu Norvegia: ”E cel mai bun fundaș din România”

13.10.2019 | 17:54
Valeriu Iftime il cere pe Andrei Burca titular in meciul cu Norvegia E cel mai bun fundas din Romania
ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, îi cere selecționerului Cosmin Contra să-l titularizeze pe fundașul central Andrei Burcă în meciul cu Norvegia din preliminariile Campionatului European din 2020. Jucătorul ajuns în această vară la CFR Cluj va ajunge de urgență în cantonamentul primei reprezentative, după accidentările suferite de Dragoș Grigore și Vlad Chiricheș.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.06 este cota pentru ”ambele marchează” în meciul Finlanda – Armenia. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime îl cere pe Andrei Burcă titular în meciul cu Norvegia: ”Nu trebuie să îl aduci așa doar la număr”

”Eu nu sunt selecționer, dar Contra trebuie să îl bage titular pe Burcă cu Norvegia. La această oră, după ce Chiricheș s-a accidentat, Andrei este cel mai bun fundaș al României. Da, ați auzit bine! Este cel mai bun fundaș din lotul României chiar și la jocul aerian, iar meciul cu Norvegia o să fie unul de mare luptă”, a spus Vlariu Iftime, care astfel îi cere lui Cosmin Contra să-l titularizeze pe Andrei Burcă.

”Burcă nu va avea trac, deoarece el a jucat meciuri tari internaționale și pentru CFR. Eu zic că, dacă tot l-ai adus pe Burcă la națională, atunci trebuie să îl și bagi titular. Nu trebuie să îl aduci așa doar la număr. Nu am nimic cu Nedelcearu sau Rus, dar Burcă este mai bun ca amândoi pentru acest meci de mare luptă”, a mai declarat patronul lui FC Botoșani pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT
Andrei Burcă încearcă să-l deposedeze pe Peter Olayinka în meciul Slavia Praga – CFR Cluj

”Gigi Becali regretă că s-a luat după Mihai Stoica și nu l-a adus pe Burcă”

”Îl cunosc foarte bine pe Andrei Burcă, iar eu când discutam cu Gigi Becali despre transferul lui Andrei la FCSB știam de ce tot insistam. Însă, până la urmă el a ajuns la CFR Cluj și uitați că de acolo a ajuns să joace în cupele europene, iar acum la echipa națională. Dan Petrescu a fost mult mai calculat și și-a făcut foarte bine temele. Sunt sigur că Gigi Becali regretă că s-a luat după Mihai Stoica și nu l-a adus în curtea lui pe Burcă. Eu i l-am propus lui Gigi, cum i-l propun acum atenției sale și pe Miron”, a precizat Iftime.

Andrei Burcă și Iulian Cristea au fost convocați de urgență la echipa națională a României pentru meciul cu Norvegia, după accidentările suferite de Dragoș Grigore și Vlad Chiricheș. Întâlnirea România – Norvegia, din etapa a opta a preliminariilor Campionatului European din 2020, se va disputa marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Partida ar fi trebuit să se joace fără spectatori, dar FRF a obținut permisiunea ca pe Arena națională să intre copii și astfel ”tricolorii” vor evolua cu o asistență de peste 30.000.

ADVERTISEMENT