Sport

Valeriu Iftime îl desființează pe Horațiu Feșnic după U Craiova – FC Botoșani: „E un ratat! Ne-a executat!”

Valeriu Iftime l-a desființat pe Horațiu Feșnic după duelul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, scor 2-0, numindu-l pe arbitru ratat.
27.05.2022 | 23:40
Valeriu Iftime il desfiinteaza pe Horatiu Fesnic dupa U Craiova  FC Botosani E un ratat Nea executat
Valeriu Iftime îl desființează pe Horațiu Feșnic după U Craiova - FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor consideră că arbitrul a greșit flagrant împotriva echipei sale și crede că Horațiu Feșnic a viciat rezultatul final.

Valeriu Iftime îl desființează pe Horațiu Feșnic după U Craiova – FC Botoșani

Valeriu Iftime l-a desființat pe Horațiu Feșnic după înfrângerea suferită de FC Botoșani pe terenul Universității Craiova: „Pe joc nu sunt supărat, doar pe arbitraj. Ştiam că Feşnic o să greşească mult, parcă e făcut să fie slab. De ce i-a dat roşu lui Roman?

ADVERTISEMENT

Chiar nu înţeleg! Au mai fost cartonaşe galbene care ar fi trebuit date. Nu am fost cei mai buni, dar arbitrajul a influenţat foarte mult rezultatul, din păcate. Nu ştiu dacă Roman chiar îl loveşte pe Papp.

Îl loveşte, înseamnă că şi Roman e cu mintea în patru colţuri. Nu am făcut cine ştie ce mare meci, dar sunt nişte greşeli de arbitraj care puteau să clarifice mult mai mult jocul. Am fost slabi în seara asta!”. 

ADVERTISEMENT

„Eu cred că Feşnic e un arbitru foarte slab. Nu sunt primele greşeli pe care le face împotriva noastră. Chiar am avut meciuri cu el la centru când a greşit catastrofal în favoarea noastră.

Când am văzut că ne arbitrează, am zis că ne execută. Nu ştiu dacă vrea sau nu vrea. Sau dacă atât poate. În orice caz, e un arbitraj care a viciat rezultatul, în opinia mea”, a mai spus Valeriu Iftime, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT

„Roman nu e cu mintea la Craiova, e cu mintea pe care nu o are…” 

Valeriu Iftime a continuat și nu l-a iertat nici pe Mihai Roman, care a primit cartonașul roșu în urma unei lovituri date lui Paul Papp: „Roman nu se întoarce la Craiova. Dacă a lovit, înseamnă că nu e cu mintea la Craiova, e cu mintea pe care nu o are…E o greşeală impardonabilă pentru un jucător ca el. El nu trebuie să dea cu pumnii, trebuie să dea gol. 
 
Pentru mine e o seară tristă, FC Botoşani se închide în zona asta de echipă mică şi provincială. Pe de altă parte, cu un arbitraj bun era altceva. Pentru mine era o finală, iar greşelile lui Feşnic sunt impardonabile”.

„Am cuvinte mult mai grele pentru el! Putem scăpa parţial dacă avem VAR, dar trebuie să ai minte să arbitrezi un meci cu VAR. În orice caz, Feşnic nu are minte.

ADVERTISEMENT

E un arbitru ratat, văd că e împins în faţă de cineva care vrea să vadă cât poate greşi. Nu poate el greşi cât îl pot ei împinge să arbitreze. Feşnic e ratat pentru orice tip de fotbal, european sau naţional”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT