Fotbal intern

Valeriu Iftime îl face praf pe arbitru Marius Avram: „Întâi e prost, apoi e hoţ!”. Derapaj rasist la adresa lui Keyta

29.07.2020 | 11:25
Valeriu Iftime il face praf pe arbitru Marius Avram Intai e prost apoi e hot Derapaj rasist la adresa lui Keyta
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, s-a arătat extrem de supărat după înfrângerea cu 0-1 suferită de echipa lui în faţa lui CFR Cluj, în etapa a noua din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1.

El a acuzat dur arbitrajul lui Marius Avram, pronuntând de mai multe ori cuvântul „Hoţie“, considerând că penalty-ul din care a rezultat singurul gol al meciului a fost unul inventat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a lansat o ipoteză şocantă, că în următorul meci, cu FCSB, CFR Cluj va câştiga cu ajutorul unui arbitraj favorabil.

Valeriu Iftime: „Să vedeţi ce-i face CFR şi lui FCSB…“

„Seară bună pentru alţii, nu pentru mine. N-am jucat bine.

Hoţie! Hoţie! Hoţie! Un penalty inventat. Nu este prostie. Mă dezgustă.

Faultul marelui fotbalist Burcă la Keyta nu era de galben? Avram e prost. Întâi e prost, apoi e hoţ!

ADVERTISEMENT

Poate să fie penalty la henţul ală. Dă penalty acolo! Nu inventa. Sunt degustat. Să facă Avram fotbal. Crăciunescu are dreptate, se fură.

Ce dacă pune o mână, în careu se poate face asta. Acolo, dai galben pentru simulare. Las-o încolo de fotbal.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă ceea ce se vorbeşte, că e corupţie. Acest arbitru care avea legături cu acest club. Ce se scrie prin presă…

Pentru că l-am acuzat pe arbitrul ăsta, mă cheamă, mă judecă, mă amendează, dar ei, arbitrii, nu păţesc nimic.

ADVERTISEMENT

Echipa mea a încercat să facă fotbal. Nu avem talentul pe care îl au alţii. E greu cu echipele mari. CFR ştie să se apere. Ei au avut un scenariu clar. Fault în careu, penalty şi să se apere.

O să vedeţi ce-i face şi lui FCSB. O bate cu arbitrii cu tot. O să fie tărăboi. Vine Avram 3 şi o să fie la Craiova care pe care. Cu un arbitru plătit bine…

În România, nu avem bani să susţinem fotbalul. Vrem mai mulţi bani de la televiziuni, trebuie să vindem şi afară. Dar trebuie să negociem“, a declarat Valeriu Iftime la Digisport.

Derapaj rasist la adresa unui jucător propriu

În momentul când a vorbit despre faultul lui Burcă asupra lui Keyta, finanțatorul Botoșaniului a avut o remarcă rasistă la adresa jucătorului propriu, pe care l-a făcut țigan.

„Faultul făcut de Burcă, marele fotbalist Burcă, asupra lui Keyta, pe ăla nu l-a văzut? Burcă a făcut fault acolo? La faza cu Keyta, da. M-am uitat. Burcă are piciorul pe tibia țiganului, pardon, a lui Keyta. Vă rog să vă uitați! Burcă are piciorul pe tibia lui Keyta. E păcat că dezmembram fotbalul în halul ăsta”, a sunat declarația lui Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT