Fotbal intern

Valeriu Iftime, internat în spital cu Covid-19 după ce s-a vaccinat: ”A venit furtuna care m-a pus la pământ”

21.03.2021 | 14:07
Valeriu Iftime internat in spital cu Covid19 dupa ce sa vaccinat A venit furtuna care ma pus la pamant
ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a fost internat în spital cu Covid-19 la doar patru zile după ce s-a vaccinat împotriva virusului și trage un semnal de alarmă în această privință.

Potrivit medicilor, acesta este în prezent stabil din punct de vedere al sănătății, cel mai probabil el având deja virusul în organism în momentul când a primit prima doză de vaccin Pfizer.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri în vârstă de 60 de ani a fost depistat pozitiv pe 13 martie, după ce s-a prezentat la spital din cauza unor simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2.

Deși s-a vaccinat, Valeriu Iftime a fost internat cu Covid-19

Conform Monitorul de Botoșani, Valeriu Iftime este internat în Secția de Boli Infecțioase, starea lui fiind una bună, dar va ma rămâne în spital până ce se va decide că nu există probleme majore, chiar dacă a fost vaccinat împotriva Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung! Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de Covid!”, a declarat finanțatorul clubului din Botoșani.

”Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil”, a mai spus Iftime.

ADVERTISEMENT

Iftime, afaceri bănoase cu Gigi Becali

Finanțatorul clubului FC Botoșani s-a declarat fan al echipei lui Gigi Becali, FCSB, și chiar i-a sugerat prietenului său pe cine trebuie să mizeze în lupta la titlu. Declarații ale lui Iftime lasă loc liber pentru interpretări.

Relația dintre cluburile FC Botoșani și FCSB a fost profitabilă pentru ambele în ultimii ani. Mulți dintre fotbaliștii lansați la Botoșani au ajuns pe bani grei la gruparea patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de șapte fotbaliști au adus „roș-albaștrii” de-a lungul timpului de la gruparea moldoveană, iar în prezent, cinci dintre aceștia încă se regăsesc în lotul lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT