ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Valeriu Iftime l-a adus înapoi Hervin Ongenda! Botoșani vinde unul dintre atacanți în Turcia

Autor: Traian Terzian | 22.09.2020 | 17:03
Valeriu Iftime l-a adus înapoi Hervin Ongenda! Botoșani vinde unul dintre atacanți în Turcia
Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat aducerea înapoi la echipa lui Marius Croitoru a mijlocașului francez Hervin Ongenda. Sursă foto: Sport Pictures

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat aducerea înapoi la echipa lui Marius Croitoru a mijlocașului francez Hervin Ongenda.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 25 de ani a fost transferat, în ianuarie, de FC Botoşani la Chievo Verona. El juca la formația din Casa Pariurilor Liga 1 din iunie 2018 şi avea contract până la 30 iunie 2020.

FC Botoșani a încasat 500.000 de euro din transferul lui Ongenda, dar jucătorul crescut de PSG nu a convins în Italia, acolo unde a jucat doar două meciuri.

ADVERTISEMENT

Hervin Ongenda a fost readus la echipa lui Valeriu Iftime

”Ongenda a revenit la noi. E un jucător foarte talentat. Dacă îi rezolvăm problema de comportament şi de concentrare asupra acestui sport minunat el poate deveni un fotbalist foarte util pentru Botoşani şi nu numai”, a declarat Valeriu Iftime despre readucerea lui Hervin Ongenda.

”Sper să se pună din nou pe picioare şi să joace la adevărata lui valoare, la cât cred eu că poate şi după aceea să-l vindem vara anului viitor. Arată minunat, arată perfect”, a mai spus patronul de la Botoșani la emisiunea Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

”Marius l-a văzut, ţine foarte mult la el, avem nevoie de copii din aceştia inteligenţi, care pot să rezolve cu pase inteligente jocul. E pariul meu, pariul nostru, al Botoşaniului şi sper să nu fi dat greş”, a continuat Iftime.

În schimb, FC Botoșani se va despărți de atacantul Reagy Ofosu, care va pleca la Konyaspor. ”Reagy Ofosu pleacă de la mine. Are o ofertă din Turcia, din prima ligă, pe un salariu dublu ca al meu, 20.000, ceva de genul şi e clar că pleacă de la mine. Şi eu trebuie să-i dau drumul, mai ales că în iarnă devine jucător liber”, a menționat patronul.

ADVERTISEMENT

”L-am dat cu câteva sute de mii de euro, acolo, o sută, două, nu e mare lucru, dar e un câştig pentru club, e un câştig pentru copil, că a venit liber la mine, că nu avea angajamente. Am pus şi eu un procent la viitoarea vânzare să mă leg de copil şi sper să fie bine”, a încheiat Iftime.

Moldovenii au fost eliminați surprinzător în turul doi preliminar al Europa League de macedonenii de la Shkendija și au ratat o confruntare istorică împotriva formației engleze Tottenham Hotspur, pregătită de portughhezul Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!