Sport

Valeriu Iftime nu-l iartă pe Ulrich Meleke după transferul la CFR Cluj: „Ne-a lăsat cu fundul în baltă”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu îl iartă pe Ulrich Meleke după ce acesta s-a transferat la CFR Cluj.
03.09.2021 | 08:15
Valeriu Iftime nul iarta pe Ulrich Meleke dupa transferul la CFR Cluj Nea lasat cu fundul in balta
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime încă este supărat pe Ulrich Meleke, după ce a ales să plece la CFR Cluj la începutul perioadei de mercato.

Patronul celor de la FC Botoșani îl critică pe Ulrich Meleke după ce Dan Petrescu a decis ca fundașul central să plece de la CFR Cluj sub formă de împrumut, la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: „Ne-a lăsat cu fundul în baltă”

Valeriu Iftime e de părere că fundașul central în vârstă de 22 de ani a ales să trădeze echipa care l-a consacrat și critică decizia acestuia de a părăsi formația antrenată de Marius Croitoru.

„Îmi pare rău să aud că Meleke a ajuns la Voluntari, dar așa se întâmplă când te iei după impresari și crezi că te duci să rupi norii la CFR.

ADVERTISEMENT

Eu îmi pusesem mari speranțe în acest jucător, dar ne-a lăsat cu fundul în baltă. Pur și simplu nu a mai vrut să meargă cu noi în cantonament în Austria, deși mai avea la Botoșani trei ani de contract.

CFR a vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am mai dorit noi”, a declarat patronul celor de la FC Botoșani pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime spune că Gigi Becali nu a fost niciodată interesat de Meleke

Finanțatorul moldovenilor a afirmat că Gigi Becali nu ar fi avut vreun interes real în ceea ce îl privește pe Ulrich Meleke.

„Niciodată nu am avut vreo ofertă de la Gigi Becali pentru Meleke. El e un jucător tânăr, dar consider că a făcut un pas în spate prin acest transfer la Voluntari”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Ulrich Meleke, primul jucător la care renunță Dan Petrescu

Ulrich Meleke a ajuns la CFR Cluj la începutul perioadei de mercato, când antrenor era Marius Șumudică, dar nu a apucat încă să evolueze pentru gruparea ardeleană. Și nici nu o va face prea curând, pentru că noul antrenor Dan Petrescu a anunțat că nu se va baza pe serviciile sale, jucătorul urmând să ajungă sub formă de împrumut la un alt club din Liga 1.

Deși Petrescu nu a pronunțat numele lui Meleke, plecărea sa a fost dezvăluită de Marius Bilașco, oficialul campioanei.

„Nu sunt înțelegeri cu jucători privind rezilierea. Singurul fotbalist care e posibil să plece e Meleke, va merge sub formă de împrumut la o echipă din Liga 1. La acest jucător făcea referire Mister mai devreme”, a spus Bilașco.

 

ADVERTISEMENT