Fotbal intern

Valeriu Iftime, ofertă de la Genoa pentru George Cîmpanu: „Suma este bunicică”

27.01.2020 | 16:54
Valeriu Iftime oferta de la Genoa pentru George Cimpanu Suma este bunicica
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a dezvăluit că a primit o ofertă de la Genoa pentru George Cîmpanu, atacant de 19 de ani. Chiar dacă recunoaște că suma a fost „bunicică”, patronul celor de la Botoșani a refuzat propunerea italienilor.

Valeriu Iftime a refuzat o ofertă de la Genoa pentru George Cîmpanu

George Cîmpanu a jucat în opt partide pentru FC Botoșani în prima parte a sezonului și a reușit să marcheze de două ori, cu CFR Cluj și golul victoriei cu Dinamo, iar evoluțiile sale au fost remarcate de italienii de la Genoa.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime dezvăluie că echipa la care este legitimat Ionuț Radu a făcut o ofertă pentru atacantul de 19 ani, însă a refuzat-o, considerând că George Câmpanu trebuie să mai rămână la Botoșani pentru a căpăta mai multa experiență.

Geoge Cîmpanu a jucat foarte bine în amicale. Am o ofertă de la Genoa pentru el, dar nu îi dau drumul.

ADVERTISEMENT

Suma este bunicică, dar el trebuie să joace meci de meci în Liga 1 şi apoi să plece într-un campionat mai puternic. Altfel se pierd copiii ăştia”, a declarat Valeriu Iftime, conform Știri.Botoșani.ro.

„Killer-ul” lui Dinamo

George Cîmpanu a adus victoria celor de la Botoșani în meciul cu Dinamo, ultimul oficial disputat în 2019. Atacantul de 19 ani a intrat pe teren în minutul 90, la 0-0, și a avut nevoie de doar câteva zeci de secunde pentru a-l învinge pe Riccardo Piscitelli și să aducă trei puncte care să le permită celor de la Botoșani să rămână în cursa pentru play-off.

ADVERTISEMENT

După 22 de etape disputate, echipa patronată de Valeriu Iftime este pe locul șapte în competiția internă, cu 33 de puncte, la două în spatele celor de la Viitorul, ocupanta ultimei poziții de play-off.

În ultimele patru runde din sezonul regular, FC Botoșani întâlnește Chindia Târgoviște, Hermannstadt, Sepsi și Poli Iași.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani are George Cîmpanu
  • 2 goluri a marcat atacantul în prima parte a campionatului