Fotbal intern

Un patron din Liga 1 și-a ieșit din minți când a auzit când va fi implementat VAR în România: „Cum să dureze atât? Conduc nave cosmice?”

22.04.2019 | 23:59
Un patron din Liga 1 sia iesit din minti cand a auzit cand va fi implementat VAR in Romania Cum sa dureze atat Conduc nave cosmice

Dinamo București a reușit să câștige cu scorul de 1-0 duelul din Liga 1 Betano contra celor de la FC Botoșani. Moldovenii au avut mai multe nemulțumiri la adresa arbitrului Iulian Dima, cum ar fi un penalty neacordat în prima repriză, la un fault evident la Patachi. Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a fost extrem de nervos la sfârșitul meciului și a cerut ca sistemul VAR să fie integrat cât mai rapid și în fotbalul nostru.

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, cere neapărat sistemul VAR

Valeriu Iftime s-a arătat extrem de nervos de faptul că nu există VAR în Liga 1 Betano: „Evident că vreau VAR. Cu VAR nu ar câștiga FC Botoșani, ci ar câștiga toată lumea. Astăzi am avut penalty și eliminare. Nu cred că a fost intenționat, dar e arbitrul slab.”

Patronul lui FC Botoșani a vorbit și despre fazele incriminate în meciul cu Dinamo: „Acum ce poți să îi faci lui Patachi, că doar nu se împiedica singur. Au avut cartonaș roșu, nu îmi dă, ok mergem mai departe. Nimeni nu ține cu noi. Și au fost greșeli care ne-au pus capac. Botoșani e peste tot obstrucționată și furată. În seara asta este viciere de rezultat!”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, cere VAR în Liga 1 Betano

Valeriu Iftime vrea ca VAR să fie implementat cât mai repede

Valeriu Iftime nu este de acord cu perioada de pregătire și cu faptul că VAR nu poate fi introdus repede. El crede că pregătirea arbitrilor pentru adoptarea acestui sistem nu ar trebui să dureze atât de mult: „E o prostie maximă. Ce? Conduc nave cosmice? Cum să dureze atât? Ce îi trebuie unui arbitru să se bage VAR? Ce e așa mare știință? Dar numai să vrem ne trebuie. Chiar mă enervez, cum să spui așa ceva? E o glumă. Nu îți trebuie mai mult de două zile să înveți să lucrezi cu VAR”, a spus Iftime, la Digi Sport Tv.