Fotbal intern

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, aruncă play-off-ul în aer! “Vreau ca FCSB să ia titlul!”

25.05.2020 | 12:38
Valeriu Iftime patronul celor de la FC Botosani arunca playofful in aer Vreau ca FCSB sa ia titlul
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, aruncă play-off-ul în aer. Acesta își declară fără ocolișuri sentimentele față de FCSB, pe care o dorește să iasă campioană.

Valeriu Iftime vrea ca FCSB să ia titlul

În condițiile în care principalul finanțator la FCSB, Gigi Becali, se plânge că există un grup de echipe unit împotriva formației sale, iată că apare și un susținător al său pe față.

ADVERTISEMENT

Acesta este patronul de la Botoșani, Valeriu Iftime, deși se grăbește să explice faptul că dorește ca FCSB să iasă campioană, dar să bată echipa lui Gigi Becali în meciurile directe. Iată ce a declarat pentru gsp.ro:

Botoșaniul își propune să termine pe locul 3

„Acum că ne-am calificat în play-off, mă pregătesc să termin pe locul 3! Nu știu dacă e bine spus coaliție, dar există ceva împotriva, chiar o răutate contra celor de la FCSB. Asta și pentru că domnul Becali e foarte guraliv!

ADVERTISEMENT

Eu nu țin cont de asta. Eu aș vrea să câștige FCSB campionatul, dacă eu nu am nicio șansă. Din motive financiare, dar și din afecțiune. Țin la FCSB mai mult ca la alte echipe!

Iftime spune că e stelist de-o viață

Am fost toată viața mea stelist, dar asta nu contează la meciurile directe. Sper să bat FCSB! Eu joc meciurile directe atât de bine cât se poate.

ADVERTISEMENT

Lupt cu toate armele mele pentru a câștiga împotriva oricărei echipe. Împotriva celor de la FCSB nu o să fiu niciodată! E o echipă frumoasă. Contează și că domnul Becali poate cumpără jucători dacă ia campionatul. În disputa directă asta nu contează. Dar aș vrea ca FCSB să ia campionatul”.

La vară discuțiile legate de transferuri

Valeriu Iftime a vorbit și despre interesul celor de la FCSB pentru golgeterul croat Marko Dugandzic, explicând că din vară este deschis la discuții.

ADVERTISEMENT

„Nu am nicio înțelegere pentru un transfer al lui Dugandzic, dar toate lucrurile se pot discuta. În acest moment nu avem nicio ofertă, abia am ieșit din carantină. Dacă aș avea o ofertă, nu înseamnă că nu i-aș da drumul în vară.

Antrenamente desfășurate pe baza protocolului MTS

Nu e nimic nou nici cu Andrei Chindriș. Nu e momentul pentru ca aceste lucruri nu se mișcă acum. Cred că nimeni nu face lucruri serioase acum”.

La Botoșani lucrurile merg bine, se așteaptă efectuarea celui de-al treilea test de COVID 19, iar antrenamentele au loc conform protocolului, în grupuri de câte patru jucători.

„La Botoșani e totul bine, nu mi s-a reproșat nimic. Marius (n.r. Marius Croitoru) zice că totul e în regulă. Încă ne antrenăm câte patru, iar marți vom face al treilea test pentru COVID. Am făcut totul așa cum scrie în documentul venit de la LPF” .

ADVERTISEMENT