Sport

Valeriu Iftime „plânge” după Marius Croitoru după dezastrul de la Botoșani: „Vreau un antrenor care să joace pe principiile mele, să joace cum a jucat el”

Valeriu Iftime a vorbit despre regretul pe care îl are după plecarea lui Marius Croitoru, la finalul înfrângerii lui FC Botoșani cu puștii FCSB-ului, scor 0-2.
08.12.2022 | 23:00
Valeriu Iftime plange dupa Marius Croitoru dupa dezastrul de la Botosani Vreau un antrenor care sa joace pe principiile mele sa joace cum a jucat el
Valeriu Iftime „plânge” după Marius Croitoru după dezastrul de la FC Botoșani. Sursă foto:. sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor a recunoscut că așteaptă pauza de iarnă pentru a lua cea mai bună decizie în privința numirii unui nou antrenor la echipă.

Valeriu Iftime „plânge” după Marius Croitoru după dezastrul de la FC Botoșani

Valeriu Iftime a vorbit despre Marius Croitoru imediat după înfrângerea suferită de FC Botoșani în meciul contra puștilor FCSB-ului: „Nu e o tragedie. Am decis să nu schimb nimic până în iarnă. Nu mă afectează prea tare că am luat bătaie, aștept cu sufletul la gură să găsesc din iarnă o soluție.

ADVERTISEMENT

Ei au un antrenament bun, dar nu e ce vreau eu, e ce decide antrenorul, noi mai aveam niște copii, dar Ciobanu a decis.

Din iarnă vom alege un antrenor, dar nu știu dacă vom alege un antrenor român sau străin, chiar nu știu”.

ADVERTISEMENT

„Nu banii sunt importanți acum, ci jocul și cum ne prezentăm. Îmi reproșez plecarea lui Croitoru, dar nu eu am decis plecarea lui.

Și eu am niște coechipieri în echipa mea managerială și erau mici discuții acolo. În fotbal nu-mi reproșez nimic, am făcut multe.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să dau clubul ăsta cuiva care să-mi dea o garanție de 5 milioane de euro și dacă stă minim doi ani îi dau garanția, dacă nu, nu îi dau. E păcat de clubul ăsta să îl dau cuiva așa oricum”, a mai spus Valeriu Iftime, la TV OrangeSport.

„Vreau un antrenor care să joace pe principiile mele!”

„Vreau să caut un antrenor care să joace pe principiile mele, să joace cum a jucat cu Croitoru, na. Mi-ar conveni să vină, dar are contract, trebuie să văd în altă parte.

ADVERTISEMENT

A fost Adailton variantă după plecarea lui Marius Croitoru, are echipă în Brazilia, cam asta a fost. Nu l-am mai sunat”, a continuat Valeriu Iftime.

„Dican e un fotbalist bun, avem un istoric favorabil pentru fundașii centrali, acum nu mă mai gândesc la vânzarea lui, că nu e cea mai mare grijă a mea.

Boli are contract cu mine, în iarnă poate să semneze cu oricine. Dacă mă roagă să îi dau drumul, îl las cu anumite condiții. Nu cu mine vorbiți, cu impresarul lui”, a mai spus patronul moldovenilor.

ADVERTISEMENT