Sport

Valeriu Iftime face haz de necaz: „Ne antrenăm mai bine în play-out, decât să stăm în defensivă cu CFR sau FCSB”

Valeriu Iftime vede partea plină a paharului după ce FC Botoșani a ratat intrarea în play-off și patronul moldovenilor a trasat noul obiectiv al clubului.
14.03.2022 | 20:48
Valeriu Iftime face haz de necaz Ne antrenam mai bine in playout decat sa stam in defensiva cu CFR sau FCSB
ADVERTISEMENT

Patronul lui FC Botoșani a glumit și a spus că echipa sa are parte de un antrenament mai bun în play-out, decât să stea în defensivă la meciurile cu FCSB și CFR Cluj.

Valeriu Iftime face haz de necaz după ce Botoșani a jucat primul meci în play-out

FC Botoșani a debutat în play-out cu o victorie de răsunet în fața lui Gaz Metan Mediaș, echipă decimată de problemele financiare de la club, și Valeriu Iftime a glumit pe seama prezenței moldovenilor în play-off:

ADVERTISEMENT

„Supărarea e mare că am văzut mulți specialiști care ne critică, dar ceea ce nu au ei dreptate, e că dacă ne uitam cu o lună înainte la clasament și dacă ne uitam la puncte nimeni nu se gândea că o să fie un dezastru.

Am pierdut, suntem aici, noi dacă avem oferte pentru jucători, ei pot să plece. Au fost și grade puține la Botoșani, nu avem condiții europene acolo”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vreau să investesc în fotbal, nu fac ceva ce nu e în interesul meu. Eu respect competiția, dar nu mai fac competiții, e treaba comunității locale. Nu e asta cea mai dureroasă treabă la Botoșani. Obiectivul e să prindem un loc de cupe europene.

Toți am fi vrut și vrem să jucăm în cupele europene. Până la urmă ne antrenăm mai bine în play-out, decât să stăm în defensivă cu CFR sau FCSB”, a mai spus Valeriu Iftime, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ironii la adresa lui Gino Iorgulescu

Valeriu Itfime a continuat și l-a ironizat și pe Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal: „Echipele care au atâtea probleme denaturează competiția, eu ce pot să fac? Noi vrem să jucăm fotbal.

Când ai în față o echipă decimată, nu mai e relevant rezultatul. Din păcate, competiția șchiopătă din ce în ce mai tare.

ADVERTISEMENT

Domnul Iorgulescu și-a spus opinia, bine că a făcut-o, asta înseamnă că trăiește, l-am mai auzit și noi. M-a și sunat, i-am spus că vreau mai multe ieșiri din partea lui, cred în continuare că avem multe probleme de organizare a competiției și cred că sunt multe probleme în fotbalul românesc”.

„Nu există insolvență doar la noi, cu siguranță sunt probleme și vor mai fi probleme. Modul cum ajungem la o insolvență e adevărata problemă.

E o problemă când o echipă se oprește din mers. Nu văd nicio variantă prin care noi să devenim mai sănătoși, n-avem cum”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

ADVERTISEMENT