Sport

Valeriu Iftime, prima reacție după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Hervin Ongenda la FCSB: „Nu pleacă, decât în situații speciale!”. Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a oferit o primă reacție, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Gigi Becali a anunțat că-l dorește pe Hervin Ongenda la FCSB.
23.08.2021 | 17:04
Valeriu Iftime prima reactie dupa ce Gigi Becali a anuntat ca il vrea pe Hervin Ongenda la FCSB Nu pleaca decat in situatii speciale Exclusiv
Valeriu Iftime, prima reacție după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Hervin Ongenda la FCSB: „Nu pleacă, decât în situații speciale!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat, în exclusivitate, Olimpiu Moruțan va pleca la Galatasaray. Astfel că, FCSB plănuiește să transfere mai mulți jucători, iar, printre aceștia, se numără și Hervin Ongenda.

Hervin Ongenda (26 de ani) a fost readus la FC Botoșani, în toamna anului trecut, liber de contract, de la Chievo Verona. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația moldavă.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, prima reacție după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Hervin Ongenda la FCSB

Patronul moldav nu crede că echipa sa este pregătită să se despartă de Hervin Ongenda. Astfel că, este puțin probabil ca fotbalistul francez să ajungă la FCSB.

„Hervin nu pleacă, în momentul ăsta, decât în situații speciale și nu știu dacă echipa mea este pregătită să-l dea. Deocamdată, nu m-am gândit la aspectul ăsta. În momentul ăsta, nu cred că Ongenda pleacă la FCSB. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Gigi Becali

„5 milioane 700 am luat în total (n.r. pe Olimpiu Moruțan). Cu bonusuri, care se iau 100% la calificarea în grupele UEL sau UCL: Astea sunt și trebuie să joace zece meciuri.

Când joacă zece meciuri, se activează. Normal că, dacă nu joacă zece meciuri, trebuie să îi dea banii omului înapoi, în mod normal. Aveam ofertă de șapte milioane pe el.

ADVERTISEMENT

Am fost încăpățânat și am cerut zece milioane, dar, dacă a jucat trei meciuri slab, am cedat la 5 milioane 700. M-am enervat și gata! M-am supărat și d-aia l-am dat.

Edi face ce vrea el. Edi face tot ce vrea! El e patronul. Dar i-am spus că îl vând. Tu ce crezi, l-am întrebat. A zis ca sunt bani foarte buni. I-am promis doi jucători, chiar trei… Din România! Pe unul l-am văzut aseară și mi-a zis că și el îl avea pe listă la CFR Cluj. E vorba de Ogenda, de la Botoșani, care mie îmi place foarte mult.

ADVERTISEMENT

Dar să vedem dacă îl dă Iftime. Că el cică e prieten cu mine, dar dă jucători pe la Craiova și pe la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu nu mai face parte din lot, gata, la revedere. Pentru Tănase a fost azi o discuție, cu cineva din Germania… Bine, nu eu… Eu nu vreau să îl dau, dar nu mai ține de mine, că are clauză”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „total goluri Sepsi: sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!