Fotbal intern

Valeriu Iftime, probleme după ce l-a vândut pe Golofca la CFR Cluj. “Nenorocitule, ai luat bani pe el și îți faci casă!”

31.08.2019 | 15:22
Valeriu Iftime probleme dupa ce la vandut pe Golofca la CFR Cluj Nenorocitule ai luat bani pe el si iti faci casa

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, a susținut o conferință de presă după meciul disputat de formația lui Marius Croitoru cu Academica Clinceni, scor 2-2, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. Afaceristul are probleme după ce a decis să îl vândă pe Cătălin Golofca la CFR Cluj, transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK.

Valeriu Iftime, probleme după ce l-a vândut pe Golofca la CFR Cluj

“Atâtea înjurături ce am luat în seara asta nu am luat de la sărbătorile de iarnă, când eram mascat și nu știau dacă sunt eu! Mi-au strigat: “Nenorocitule, ai luat bani pe Golofca și îți faci casă!”. Oamenii sunt nervoși. Trebuie să se descarce pe cineva. Din păcate, nici eu nu sunt chiar așa de bun pentru toate afuriseniile oamenilor. Lumea vrea rezultate. La 2-0 crezi că ești cineva, iar la 2-2… Cel mai grav a fost spectacolul sportiv, avariat de antifotbalul făcut de oamenii ăia (n.r. de la Clinceni). 

Să stai numai pe jos…Dacă toată echipa are crampe, se oprește jocul? Hai să jucăm fotbal. Clinceniul este o echipă de județ care a stricat fotbalul! Nu vine lumea la stadion să vadă tăvălelile alea”, a declarat Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, conform 24Botosani.ro. 

Ce se întâmplă cu Ongenda

Finanțatorul formației FC Botoșani a vorbit și despre situația în care se află Hervin Ongenda, fotbalist care a refuzat să își prelungească înțelegerea cu gruparea antrenată de Marius Croitoru, toate acestea după ce moldovenii au refuzat o ofertă venită pe numele său din Italia.

“E supărat pentru că nu i-am dat drumul să plece. Pentru mine, el e mai mult decât un fotbalist. Dar când vine o ofertă de 120.000 de euro din Liga 2 în 50 de rate, normal că nu îi dau drumul”, a mai spus Valeriu Iftime pentru sursa citată mai sus.