Sport

Valeriu Iftime promite să arunce în aer lupta la titlu! ”Îi bat pe CFR Cluj și FCSB poate să ia campionatul!”

15.05.2021 | 11:16
Valeriu Iftime promite sa arunce in aer lupta la titlu Ii bat pe CFR Cluj si FCSB poate sa ia campionatul
Valeriu Iftime și Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, promite să arbitreze lupta la titlu dintre CFR și FCSB. Afaceristul moldovean este convins că echipa lui o va învinge pe campioana en titre, iar FCSB poate profita.

Calculele lui Iftime sunt simple. Roș-albaștrii sunt obligați să învingă la Sfântu Gheorghe, în meciul cu Sepsi, dar să câștige și meciul cu U Craiova de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Cu două victorii în următoarele meciuri și cu un succes al moldovenilor în fața CFR-ului, trupa lui Toni Petrea ar trece într-adevăr pe prima poziție a clasamentului.

Valeriu Iftime îi consideră ”mai fotbaliști” pe jucătorii FCSB-ului

Cu trei etape rămase de disputat din actualul sezon, CFR are un punct în fața celor de la FCSB însă, ambele pretendente la titlu au meciuri grele în acest weekend.

ADVERTISEMENT

Campioana en titre va evolua la Craiova, iar roș-albaștrii la Sfântu Gheorghe. Oltenii mai au doar șanse matematice să rămână în lupta pentru titlul de campioană, iar Iftime merge pe mâna CFR-ului în meciul de pe ”Ion Oblemecno”, se sâmbătă.

”Lupta la titlul? E complicată rău, pentru că eu îi bat pe CFR și atunci FCSB poate să ia titlul. CFR e mai articulată, are jucători mai maturi, dar nu sunt mai fotbaliști ca și cei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Aș zice că CFR are o șansă mai mare, dar dacă FCSB trece peste ei înainte de ultima etapă, atunci FCSB va avea prima șansă. Să nu piardă la Sepsi pentru că atunci s-a terminat pentru că eu cred că CFR bate la Craiova”, a afirmat Valeriu Iftime, la Digisport.

Probleme mari la FCSB. Patru jucători de bază ratează finalul sezonului

FCSB se luptă cu CFR Cluj pentru titlul de campioană a României, iar finalul de play-off va fi unul de foc. Duminică, de la ora 22:00, “roş-albaştrii” se vor deplasa pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care trage la locul 3.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a avut parte numai de probleme pe finalul sezonului în Liga 1. Prima mare lovitură a venit în luna martie, când Florinel Coman s-a accidentat la echipa naţională şi a devenit indisponbil până la finalul stagiunii.

Ultimii trei jucători importanți care nu vor mai evolua în ultimele meciuri ale acestui campionat sunt Ionuţ Panţîru, Adrian Șut și Andrei Miron. Primul a suferit o ruptură a cartilajului de la rotula genunchiului drept. Șut s-a operat, în Italia, la ligamentele de la genunchiul stâng, iar Andrei Miron s-a accidentat în ultimul meci cu CFR și va sta pe tuşă aproximativ patru săptămâni.

Ultimele două etape din play-off aduc derby-urile cu U Craiova şi CFR Cluj. Miercuri, 19 mai, de la ora 21:30, echipa lui Toni Petrea se va duela cu oltenii, în timp ce derby-ul contra campioanei României ar urma să se dispute pe 26 mai.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,88 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT