Sport

Valeriu Iftime pune paie pe foc înainte de FC Botoșani – CFR Cluj: ”Croitoru nu iubește FCSB ca mine”

18.05.2021 | 17:58
Valeriu Iftime pune paie pe foc inainte de FC Botosani  CFR Cluj Croitoru nu iubeste FCSB ca mine
ADVERTISEMENT

Patronul Valeriu Iftime nu a ascuns că își dorește o finală pentru titlu în ultima etapă și a avut o declarație inedită înainte de Botoșani – CFR Cluj.

Ardelenii pot deveni campioni pentru a patra oară consecutiv dacă înving la Botoșani, dar moldovenii își doresc să-i încurce chiar dacă speculațiile privind o apropiere de FCSB vor crește.

ADVERTISEMENT

Relația bună dintre Iftime și Gigi Becali a ieșit din nou la suprafață atunci când latifundiarul din Pipera i-a transmis omologului său din Moldova că îl invintă la o șampanie dacă echipa lui Marius Croitoru îi va încurca pe ardeleni.

Înainte de Botoșani – CFR Cluj, Valeriu Iftime surprinde cu o declarație dedragoste pentru FCSB

Însă, Valeriu Iftime le dă o veste proastă celor de la FCSB înaintea partidei FC Botoșani – CFR Cluj și anunță că deși el iubește clubul ”roș-albastru”, nu același lucru simte și antrenorul Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

”Mi-aș dori să câștig, dar în meciurile capitale nu am făcut ce trebuia, de exemplu, în preliminariile Europa League. Nu am livrat ceea ce așteptau suporterii. Nu e durere să văd CFR campioană la Botoșani, dar aș vrea să păstrăm fierbinte finalul de campionat și să se decidă titlul în ultima etapă.

Jucătorii sunt triști după Clinceni, după agonie poate vine extazul, vrem să spălăm rușinea cu o victorie extraordinară. Marius Croitoru nu iubește FCSB ca mine, dar vrea să câștige”, a declarat Iftime la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Iftime a vorbit de delegarea lui Colțescu

Întâlnirea de la Botoșani va fi arbitrată de Sebastian Colțescu. Centralul din Craiova a fost acuzat în mai multe rânduri de Valeriu Iftime că i-a dezavantajat pe moldovenbi, dar crede că este un arbitru de calitate.

”Eu l-am văzut pe Colțescu în care a dărâmat meciuri, toată lumea scotea cuțitele, dar am văzut și meciuri când era inspirat. În ultimul meci cu FCSB acasă nu am avut ce să fac, ajungem iar la VAR”, a spus patronul de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

După ce Gigi Becali i-a cerut ajutorul, Valeriu Iftime i-a oferit un răspuns pe măsură finanțatorului ”roș-albaștrilor”, însă totul a fost pe un ton de glumă. Chiar dacă își dorește ca formația sa învingă CFR Cluj pentru a evita să încheie pe ultimul loc în play-off, patronul celor de la Botoșani este conștient că un succes ar scoate la suprafață prietenia pe care o are cu Becali.

Prime uriașe la CFR Cluj

O victorie la Botoșani îi aduce CFR-ului al patrulea titlu de campioană consecutiv, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că pentru obținerea ei conducerea clubului le-a promis jucătorilor o primă imensă, de 10.000 de euro de căciulă.

În plus, majoritatea jucătorilor din lot au trecute în contract clauze speciale, prin care sunt recompensați suplimentar în cazul cuceririi titlului. Sumele diferă de la caz la caz, dar jucătorii de bază, care au evoluat în cel puțin 60% dintre meciuri, vor primi bonusuri ce pot ajunge și până la 40.000 de euro.

În ciuda faptului că încă așteaptă o minune de la FC Botoșani în partida cu CFR Cluj, antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, s-a arătat nemulțumit de faptul că echipa sa depinde de rezultatele altora.

ADVERTISEMENT