ADVERTISEMENT
Sport

Valeriu Iftime, răspuns ironic pentru Gigi Becali: ”Dacă mă sună și are sticla…”

Autor: Traian Terzian | 17.05.2021 | 18:45
Valeriu Iftime, răspuns ironic pentru Gigi Becali: ”Dacă mă sună și are sticla…”
Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a oferit un răspuns ironic lui Gigi Becali, după ce acesta i-a făcut o ofertă pentru meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: Sport Pictures

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a oferit un răspuns ironic lui Gigi Becali, după ce acesta i-a făcut o ofertă pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera i-a transmis omologului său din Moldova că îl invintă la o șampanie dacă echipa lui Marius Croitoru îi va încurca pe ardeleni în etapa a noua a play-off-ului.

În cazul în care se vor impune la Botoșani, elevii lui Edi Iordănescu vor câștiga al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

Răspunsul lui Valeriu Iftime la propunerea lui Gigi Becali

După ce Gigi Becali i-a cerut ajutorul, Valeriu Iftime i-a oferit un răspuns pe măsură finanțatorului ”roș-albaștrilor”, însă totul a fost pe un ton de glumă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă își dorește ca formația sa învingă CFR Cluj pentru a evita să încheie pe ultimul loc în play-off, patronul celor de la Botoșani este conștient că un succes ar scoate la suprafață prietenia pe care o are cu Becali.

”Domne, dacă după meci mă sună și are sticla… dar nu știu dacă vine la Botoșani, că nu vine la Botoșani. Sunt multe speculații, multe discuții, dar ceea ce știu este că pentru noi este un meci important și sper să-l tratăm că atare”, a declarat Iftime pentru as.ro.

Prime pentru jucătorii de la Botoșani

Omul cu banii de la Botoșani s-a arătat dezamăgit de înfrângerea suferită de formația la Clinceni, după ce a condus cu 3-1, și a dezvăluit că le-a promis o primă jucătorilor săi dacă fac șase puncte în ultimele trei etape.

ADVERTISEMENT

”Mă chinui să-i conving pe copiii ăștia. De fapt, nu, nu stau de vorbă cu ei, că n-am ce să le mai spun acum. Oricum sunt datori după meciul de la Clinceni, că așa o delăsare și o neatenție ca la Clinceni trebuie să le trateze cu o pastilă mai bună de data asta.

Le-am și spus, ultimele trei meciuri le văd la pachet! Dacă fac din astea șase puncte, ar fi extraordinar și le dau o primă! Dacă nu, la revedere!”, a mai spus patronul formației FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Iftime vrea un meci de titlu în CFR și FCSB

”Noi am mai avut meciuri din astea, să le zicem importante. Eu văd un meci important pentru Botoșani și sper să fim maturi și să-l tratăm că atare. Nu mă interesează CFR Cluj, nici FCSB, eu vreau că echipa mea să câștige, ca de fiecare dată, și sper să o facem cu toată puterea.

Problema este că acum nu mă mai gândesc la locul 4, acum mă gândesc să iau locul 6. Pentru mine ar fi important și evenimentul în sine, în sensul că un asemenea succes ar pută să relanseze campionatul. Să fie ultimul meci cu Cupa pe masă, cel de la Cluj, dintre FCSB și CFR”, a încheiat Iftime.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, promitea să arbitreze lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB. Afaceristul moldovean este convins că echipa lui o va învinge pe campioana en titre, iar FCSB poate profita.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!