Sport

Valeriu Iftime, răspuns violent după ce Marian Iancu a acuzat-o pe FC Botoșani de non-combat: „Trăiește? Nu e făcătură? Pușcăria l-a stricat complet de cap”. Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a răspuns dur la atacurile lui Marian Iancu. Fostul finanțator al lui Poli l-a comparat cu Jean Pădureanu și Gloria Bistrița.
20.01.2023 | 14:21
Valeriu Iftime raspuns violent dupa ce Marian Iancu a acuzato pe FC Botosani de noncombat Traieste Nu e facatura Puscaria la stricat complet de cap Exclusiv
Marian Iancu l-a acuzat pe Valeriu Iftime de meciuri trucate și l-a comparat cu Jean Pădureanu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timișoara, a lansat un atac dur la adresa lui Valeriu Iftime și a lui FC Botoșani, pe care îi compară cu Jean Pădureanu și Gloria Bistrița.

Valeriu Iftime îl distruge pe Marian Iancu: „Asta spune Avram Iancu?! El trăiește, nu? Nu e o făcătură?! Cred că e obosit…”

FANATIK i-a acordat dreptul la replică lui Valeriu Iftime, care a fost extrem de surprins de acuzațiile grave ale lui Marian Iancu: „Cine e Iancu? Cel care a fost la Timișoara? Mamă, dar sunt fără replică. Asta spune Avram Iancu? Pardon, Marian Iancu. El trăiește, nu? Nu e o făcătură!? Cred că e obosit… Și nu regăsesc nimic din ce spune”.

ADVERTISEMENT

Comparația cu Jean Pădureanu e în opinia lui Iftime una nereușită: „Nu-mi dau seama dacă mă compară cu răposatul Tata Jean, care era cumva un tip respectabil, avea o demnitate și o prezență cel puțin publică destul de elegantă sau spune că de fapt sunt un fel de jucător în hora colectivizării, ceea ce iar e o prostie fără capăt”.

În privința participării Botoșaniului la meciuri trucate sau aranjate, Valeriu Iftime e și mai categoric: „Nu regăsesc nimic aici. Nu pot răspunde la orice atac al unui om care a fost în fotbal. Nici nu a avut săracul mari rezultate fotbalistice. Dacă există vreun argument în care noi suntem într-o zonă de-asta de jocuri previzibile, atunci chiar pot să spun că e năuc! Facultatea asta, pușcăria, l-a stricat complet de cap”, a declarat omul de afaceri în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime îl dă pe Marian Iancu pe mâna botoșănenilor: „Să îl judece ca pe Iisus”

Patronul lui FC Botoșani îl bagă pe Marian Iancu în gura cetățenilor din Botoșani: „Dacă spune că vrea să retrogradăm, atunci îl dau pe mâna botoșonănenilor să îl judece ca pe Iisus! Ce treabă are el cu Botoșaniul? Ascultăm chiar așa toți treziții?! Dacă cineva are o problemă cu capul trebuie să îi răspunzi?

Eu nu am auzit până acum să se spună de Botoșani că are meciuri previzibile. Conjuctura cu FCSB nu-mi dă dreptate și mă pune în dificultate. Ce pot să spun eu acuma? Că mă bate FCSB-ul că vând fotbaliști acolo? De ce nu mă bate și Craiova sau CFR dacă dăm fotbaliști și acolo?”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime își dorește ca FC Botoșani să învingă FCSB cu orice preț: „Avem un mare ghinion și insucces”

Dacă FC Botoșani ar reuși în sfârșit să învingă FCSB, Valeriu Iftime e convins că aceste discuții nu vor mai apărea: „Asta e! Avem un mare ghinion și insucces că nu ne putem comporta bine să batem odată FCSB! Din păcate asta e! Dacă m-a bătut și cu copiii ce să mai zic! Avem un complex care devine prea critic. O să văd cum pot rezolva pe viitor tema asta. 

O să vedeți mâine că Botoșaniul va juca fotbal cu Universitatea Craiova, așa cum Flavius Stoican își dorește! Sunt convins că o să facem meciuri bune”, a declarat omul de afaceri, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT