Sport

Valeriu Iftime pune capăt speculațiilor: „Nu mai poate să spună nimeni că e vreo prietenie între FCSB și Botoșani!”. Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre înfrângerea suferită de echipa sa în fața celor de la FCSB, scor 1-3.
22.11.2021 | 12:19
Valeriu Iftime pune capat speculatiilor Nu mai poate sa spuna nimeni ca e vreo prietenie intre FCSB si Botosani Exclusiv
Valeriu Iftime, reacție categorică după înfrângerea cu roș-albaștrii: „Nu mai poate să spună nimeni că e vreo prietenie între FCSB și Botoșani!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a pierdut cu 1-3 meciul din deplasare cu FCSB în etapa a 16-a din Liga 1 la fotbal, deși a condus cu 1-0 până spre finalul jocului. Pentru gazde, au marcat Valentin Gheorghe (77), Ianis Stoica (86) și Florin Tănase (90+4), în timp ce unicul gol al moldovenilor a fost semnat de Braun (24).

În urma acestei partide, FCSB rămâne pe locul 2 din Liga 1, cu 34 de puncte obținute după 16 meciuri jucate, iar FC Botoșani se situează pe poziția 5, cu 27 de puncte.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, reacție categorică după FCSB – FC Botoșani

Valeriu Iftime, patronul echipei moldovene, susține că nu poate să-i critice pe jucătorii Botoșaniului, după înfrângerea suferită în fața FCSB-ului, deoarece au practicat un fotbal frumos. Acesta consideră că victoria FCSB-ului nu a fost adusă de schimbările inspirate făcute în repriza a doua, ci de neatenția elevilor lui Marius Croitoru.

Totodată, Valeriu Iftime spune că nimeni nu mai poate să insinueze că ar exista o prietenie între FCSB și FC Botoșani, după meciul de aseară.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun că sunt foarte trist, pentru că a fost un meci frumos până la urmă. Noi, la 1-1, am crezut că putem să-i batem. Starea echipei era că putem să-i învingem.

Am rămas descoperiți și uite că am luat golurile acestea, dar ăsta e fotbalul. Până la urmă, ori un egal, ori o mare bătaie, nu e mare scofală, la numărul de puncte.

ADVERTISEMENT

Nu schimbările au rezolvat meciul, ci neatențiile noastre. Nu trebuia să-i lăsăm să centreze. Într-adevăr, Gheorghe a dat un gol de autor, s-a înșurubat și a tras un șut frumos.

Nu pot să-i critic, pentru că mi-a plăcut meciul. După meciul de aseară, nu mai poate să spună nimeni că e vreo prietenie între FCSB și Botoșani. Numai prietenie n-a fost aseară”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: „CFR va câștiga titlul și anul acesta!”

Cât despre lupta la titlu, Valeriu Iftime este de părere că, și anul acesta, CFR Cluj va termina sezonul pe primul loc și va ridica trofeul de campioană.

„Noi încercăm să facem fotbal. Sigur că vreau să câștigăm, dar nu FCSB este adversarul meu. Nici nu pot să zic că FCSB e cea mai tare echipă, dar, aseară, au câștigat din neatenția noastră și a jocului pe care l-au practicat în ultima parte.

Ultimul gol nici nu-l mai pun. Când a dat Tănase gol, noi deja eram la Buzău cu mintea. Cred că CFR va câștiga titlul și anul acesta, pentru că sunt pragmatici și atenți în apărare. Până la urmă, asta e politica lui Dan Petrescu, să câștige puncte, să câștige campionate”, a mai spus Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime: „FC Botoșani e echipă de play-off!”

În încheiere, patronul clubului FC Botoșani a declarat faptul că echipa sa merită să fie în play-off, însă trebuie să lucreze mai mult la faza de apărare.

„Eu zic că FC Botoșani e echipă de play-off, care joacă fotbal, care e deschisă. Doar că noi nu știm să facem bine faza de apărare, deși, aseară, am făcut-o foarte bine timp de 75 de minute. Noi nu suntem învățați să ne apărăm non-stop”, a încheiat Valeriu Iftime.

  • 8.34 milioane de euro este cota lotului celor de la FC Botoșani, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT