Sport

Valeriu Iftime, reacție dură după penalty-ul refuzat de Feșnic lui FC Botoșani: „E un nimeni în arbitraj”

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic după ce arbitrul i-a refuzat un penalty clar Botoșianului.
26.09.2021 | 22:53
Valeriu Iftime reactie dura dupa penaltyul refuzat de Fesnic lui FC Botosani E un nimeni in arbitraj
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a fost dezavantajată clar de arbitrul Horațiu Feșnic în meciul cu FC U Craiova 1948, iar moldovenii ar fi trebuit să primească o lovitură de la unsprezece metri.

FANATIK a aflat în exclusivitate ce i-a spus centralul lui Mihai Roman după ce acesta a fost lovit cu gheata în cap de către stoperul oltenilor, Diallo.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime e cu nervii la pământ după meciul cu FC U Craiova 1948: „Un arbitraj prostesc”

Valeriu Iftime a intervenit la Telekom Sport după ce echipa sa a fost dezavantajată flagrant de arbitrul Horațiu Feșnic, însă dă vina și pe arbitrul asistent: „Feşnic atât poate! Atât poate, atât face. E şi încrezut. La faza aia poate trebuia să îi spună și tușierul că a fost penalty. Acum nu mai contează”.

Patronul echipei care se menține pe locul doi în Casa Pariurilor Liga 1 în ciuda acestui semieșec contestă calitățile de arbitru ale lui Feșnic: „Eu când îi văd pe Feşnic şi pe cei din categoria lui, văd o întâmplare. Fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pentru cei care știu să facă fotbal. Feşnic e un nimeni în arbitraj, care face şi el ce poate”.

ADVERTISEMENT

Iftime deschide din nou discuția despre VAR și așteaptă în continuare ca sistemul să fie implementat în cele din urmă și în România: „Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost. Tuşierul trebuia să spună ceva. Poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atât a văzut la faza aia”.

Valeriu Iftime nu crede că se dorește cu adevărat implementarea VAR-ului în România: „De doi ani de zile vorbim”

Într-un interviu pentru FANATIK, Valeriu Iftime și-a spus oful cu privire la VAR, însă se bucură că măcar s-au făcut câteva demersuri în acest sens: „De doi ani de zile vorbim de VAR. Măcar dacă s-au apucat, o dată și o dată o să termine. Dacă nici nu se apucau era mai complicat. E mare lucru totuși că lucrurile se mișcă. Eu zic că arbitrii au alte probleme, nu că nu învață. Nu e facultatea de fizici atomice la VAR.

ADVERTISEMENT

În orice caz nu cred în ce spune domnul Deaconu și că se vrea cu adevărat VAR! Eu nu cred! Dacă se voia VAR în România nu mai comentam atât și nu ne mai certam ca proștii pentru atâtea greșeli de arbitraj care pot fi așa de ușor corectate cu VAR.

Să nu spună de ce e nevoie pentru fiecare stadion în parte. Să trimită mingea în curtea noastră. Ce trebuie să facem la stadioane ca să le omologăm? Dacă trebuie să punem nu știu ce rachetă deasupra stadionului atuncea da, este complicat! Eu nu cred că muncim serios pentru a avea acest subiect rezolvat. Punct.”, a declarat patronul lui FC Botoșani în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Nici echipa lui Adrian Mutu nu a scăpat de critici: „Nu a făcut nimic un meci întreg”

Valeriu Iftime consideră că echipa lui Adrian Mutu nu merita să câștige la Botoșani, chiar dacă elevii lui Croitoru au egalat în minutul 90: „O echipă nu a făcut nimic un meci întreg. Să nu încerci tu să joci deloc fotbal… Îmi pare rău pentru Adi Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol, în afară de şutul ăla excepțional. 

E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Dacă luam și bătaie, chiar era ruşinea ruşinilor, a spus Valeriu Iftime, conform Telekom Sport.

ADVERTISEMENT