Sport

Valeriu Iftime se teme înainte de FC Botoșani – FCSB: ”Nu suntem în cea mai bună formă”

FC Botoșani - FCSB este primul meci al noului sezon din Liga 1, dar Valeriu Iftime are temeri din cauza faptului că moldovenii au schimbat mulți jucători.
15.07.2021 | 12:05
Valeriu Iftime se teme inainte de FC Botosani  FCSB Nu suntem in cea mai buna forma
ADVERTISEMENT

În plus, vicecampioana României este cea mai valoroasă echipă din campionatul intern, fiind evaluată la nu mai puțin de 32,53 milioane de euro.

Un avantaj pentru formația lui Marius Croitoru este faptul că bucureștenii vor veni la Botoșani fără un jucător important, mijlocașul Darius Olaru accidentându-se în pregătiri.

ADVERTISEMENT

Ce temeri are Valeriu Iftime înaintea partidei FC Botoșani – FCSB

”Dacă aș câștiga ar fi o bucurie enormă, la fel ca și la un egal. Nu știu ce se va întâmpla, am pierdut foarte mulți jucători, am adus 10 fotbaliști noi. Nu cred că suntem în cea mai bună formă și Marius Croitoru nu va putea alinia cea mai bună echipă.

Dar mă bazez pe dorința de a câștiga pentru prima dată la Botoșani în fața celor de la FCSB. Nu pot para toate înțepăturile. Nu sunt prieten cu FCSB, am o relație de afaceri cu Gigi Becali, dar opinia publică nu o poate schimba nimeni. Nu știu cum va arăta FCSB, pentru că acolo nu sunt regulile fotbalistice clasice.

ADVERTISEMENT

Ce știu e că au jucători de mare valoare, dar e nevoie de organizare și de un antrenor care să fie principal și nu preparator fizic. Dacă nu sperăm la play-off atunci ne culcăm. Eu am în minte că putem fi în play-off. Măsurând lotul, experiența, bugetul, antrenorul cred că putem fi acolo”, a declarat Valeriu Iftime înaintea partidei FC Botoșani – FCSB, la Pro X.

Cum a ajuns Meleke la CFR Cluj

Patronul de la FC Botoșani a vorbit despre transferul fundașului ivorian Ulrich Meleke la CFR Cluj și a dezvăluit că jucătorul a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB în finalul sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu domnul Becali despre Meleke la finalul sezonului trecut, dar atunci nu doream să-l vând. Între timp, sfătuit de nu știu cine, nu a mai venit la reunirea lotului și mi-a transmis că vrea să plece.

Puteam să-l execut sportiv, dar nu pot face asta. Îi respect dorința. Am vorbit cu căpitanul de echipă și alți jucători și mi-au spus că cel mai bine e să-i dăm drumul. Apoi a apărut oferta de la CFR Cluj și am fost de acord să meargă acolo”, a spus Iftime.

ADVERTISEMENT

Iftime vrea Steaua în Liga 1

Omul cu banii de la FC Botoșani a vorbit și despre scandalul dintre FCSB și CSA Steaua și este de părere că o eventuală promovare în Liga 1 a echipei Armatei ar fi benefică pentru fotbalul românesc.

”Eu nu sunt de acord cu banii publici în fotbal. Nu știu legislativ ce se va întâmpla cu CSA Steaua. Dacă Steaua ar promova ar fi mai ușor organic să treacă peste toate aceste probleme. O Steaua în Liga 1 ar aduce mulți sponsori.

Trebuie să se întâmple ceva cu Steaua, să se găsească un sponsor, să-și schimbe structura. I-am spus lui Becali acum câțiva ani că cea mai mare greșeală a lui a fost că nu a cumpărat brand-ul. Mă doare că cel mai galonat club românesc e călcat în picioare”, a încheiat Valeriu Iftime.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,93 este cota pentru „total goluri: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT