Fotbal intern

Valeriu Iftime se ţine de glume înainte de FC Botoşani – FCSB: ”Le-am dat meciul, punct”

01.05.2021 | 22:26
Valeriu Iftime se tine de glume inainte de FC Botosani  FCSB Leam dat meciul punct
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a câștigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1 meciul cu Sepsi și a relansat lupta pentru locul 4. Însă, succesul moldovenilor a trecut pe plan secund după ce patronul Valeriu Iftime a făcut o declarație care va declanșa, inevitabil, o serie de reacții din partea candidatelor la titlu.

În perspectiva unei noi întâlniri cu FCSB, programată joi, 6 mai, la Botoșani, finanțatorul moldovenilor a analizat jocul echipei sale în precedenta înfruntare cu roș-albaștrii, câștigată de FCSB după o gafă uriașă a portarului Eduard Pap.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a făcut glume pe seama fotbalistului său, dar și pe seama lui Andrei Vlad care a gafat la rândul lui în eșecul roș-albaștrilor, 0-2, la Craiova.

Valeriu Iftime: ”Putem să spălăm toate oalele sparte cu FCSB”

FC Botoșani nu a învins-o niciodată, pe propriul teren, pe FCSB, iar singurul succes al moldovenilor s-a consemnat în iulie 2019, 2-0 la București. Valeriu Iftime speră ca joi echipa lui să o învingă pe cea a prietenului Gigi Becali. Amintindu-și de meciul precedent, patronul moldovenilor a fost pus pe glume și a oferit declarația momentului.

ADVERTISEMENT

”Sper să rupem tradiția. Pap a greșit cu FCSB. E interesant, el acolo a greșit. Noi cu FCSB le-am dat meciul, punct. Adică am greșit, ce sa mai. Le-am dat meciul, adică am greșit. Nu e vorba de a le da meciul voit. Dar nu se fac asemenea greșeli. 

Putem să spălăm toate oalele sparte cu FCSB în meciul de joi și lucrurile se simplifică, mai ales dacă se împiedică un pic și Sepsi de Craiova și noi batem acasă”, a declarat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Un nou eșec pentru FCSB ar însemna ieșirea roș-albaștrilor din cursa pentru titlu

Meciul de la jumătatea săptămânii viitoare a devenit una extrem de importantă pentru ambele oponente. Pe de o parte, FCSB merge în Moldova după întâlnirea cu CFR Cluj care a preluat conducerea în clasamentul Ligii 1, după eșecul roș-albaștrilor cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

FC Botoșani a relansat lupta pentru locul 4, care duce în cupele europene, după victoria cu 2-1 în fața celor de la Sepsi OSK. Un succes al moldovenilor, coroborat cu un eșec al secuilor, ar duce la un schimb de locuri între cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Înfruntarea FC Botoșani – FCSB, din cadrul etapei a 6-a, prima a returului din faza play-off, se joacă joi, de la ora 19:45.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT