Fotbal intern

Valeriu Iftime și-a bănuit un jucător de blat într-un meci FCSB – FC Botoșani. “M-a fentat cumva!”

06.02.2019 | 12:15

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, a recunoscut că și-a bănuit un jucător de blat la un meci jucat de moldoveni împotriva FCSB-ului, atunci când gruparea roș-albastră s-a impus cu scorul de 5-3, în etapa 17 din sezonul 2015 – 2016. Cel pe care Valeriu Iftime l-a suspectat că nu joacă corect a fost Plamen Iliev, portarul care a ajuns în această iarnă la Ludogoreț Razgrad.

Valeriu Iftime a decis să scape de Plamen Iliev după meciul pierdut de FC Botoșani cu FCSB. Portarul bulgar în vârstă de 27 de ani a fost cedat gratis la Astra Giurgiu, iar gruparea finanțată de Ioan Niculae l-a vândut în această vară la Ludogoreț Razgrad, pentru 150.000 de euro.

Un jucător a fost bănuit de Valeriu Iftime de blat la meciul FCSB – Botoșani

Al doilea meci la care a făcut referire Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, este cel câștigat de Gaz Metan cu scorul de 2-1, în aprilie 2018, când Alberto Cobrea a încasat al doilea gol dintr-o lovitură liberă executată de Marius Constantin.

“Dă de gândit, dar nu înțeleg de unde vine asta. Eu sunt convins că nimeni nu are ceva cu mine. Atât timp cât se vorbește, trebuie să caut eu dedesubturi. O dată am pus și eu când am jucat cu FCSB. Am luat bătaie cu 5-3. Mi s-a părut că era foarte slab portarul, Ilie (n.r. Plamen Iliev, goalkeeperul dorit de Gigi Becali la FCSB). Am zis că îl schimb atunci. L-am și vândut atunci. Mi s-a părut că m-a fentat cumva.

A mai fost odată, cu Gaz Metan. I-am spus lui Cobrea (n.r. Alberto Cobrea) în vestiar. După meci, i-am spus lui Cobrea că ăsta e meci lăsat! A venit Roman la mine și mi-a spus: “Nu mai spuneți asta, că îl omoară lumea pe stradă”. Când îi dă gol moșul ăla, Marius Constantin, vorba vine, că e fotbalist bun, atât de ușor, te pune pe gânduri”, a spus Valeriu Iftime pentru GSP.

  • 150.000 de euro a primit Astra Giurgiu de la Ludogoreț pentru Plamen Iliev