Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Valeriu Iftime și-a distrus jucătorii de la Botoșani după meciul din Cupă cu FCSB: „Plânge că nu joacă și vrea milioane, sute, zeci de mii de euro”. Video exclusiv

Valeriu Iftime i-a criticat aspru pe fotbaliștii de la FC Botoșani, după înfrângerea, scor 0-2 împotriva juniorilor de la FCSB în Cupa României Betano.
11.12.2022 | 12:15
Valeriu Iftime sia distrus jucatorii de la Botosani dupa meciul din Cupa cu FCSB Plange ca nu joaca si vrea milioane sute zeci de mii de euro Video exclusiv
Valeriu Iftime și-a distrus jucătorii de la Botoșani după înfrângerea cu FCSB din Cupa României Betano. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a disputat două dintre cele trei meciuri împotriva FCSB-ului în luna decembrie. Deși în prima partidă au ținut piept cu echipa de titulari a roș-albaștrilor, fotbaliștii moldoveni au înregistrat o înfrângere rușinoasă cu juniorii celor de la FCSB. Valeriu Iftime a răbufnit la FANATIK SUPERLIGA după deznodământul celui de-al doilea meci împotriva vicecampioanei României.

Valeriu Iftime și-a distrus fotbaliștii de la FC Botoșani, după înfrângerea cu FCSB: „Se gândeau la pârjoale nu la fotbal”

FCSB s-a deplasat la Botoșani pentru meciul din ultima etapă a grupelor Cupei României Betano cu fotbaliștii de care Gigi Becali vrea să scape în iarnă, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Cu foarte mulți jucători de la echipa a doua și de la academie, roș-albaștrii au produs surpriza și au câștigat, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a răbufnit după eșecul surprinzător și și-a desființat fotbaliștii. În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, patronul moldovenilor a avut mai multe ironii la adresa fotbaliștilor.

„(n.r. cum vă explicați eșecul cu FCSB din Cupă?) Nu știu. Ce pot să comentez la un asemenea scenariu? Pot găsi orice explicație, dar niciuna nu e neverosimilă. Pur și simplu e lipsă de respect al lor, al copiilor care sunt fotbaliști față de ei înșiși, nu față de mine. Că până la urmă eu sufăr și mă doare și încerc să fac ceva.

ADVERTISEMENT

Dar ei intră în teren și Tîrcoveanu care-și plimbă șorțul, care plânge că nu joacă și când joacă doarme și vrea milioane, sute, zeci de mii de euro. În afară de Dican, care părea rușinat cu adevărat, ceilalți mi s-au părut atât de blazați încât am adus bucătari să facă un meci caritabil și ei să gândeau la pârjoale nu se gândeau la fotbal”, a declarat Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Valeriu Iftime consideră că antrenorul are partea sa de vină la înfrângerea cu FCSB: „Nu a mai antrenat de când eram eu tânăr”

Noul staff definitivat de Valeriu Iftime în frunte cu antrenorul principal Mihai Ciobanu a debutat pe banca moldovenilor în prima înfrângere cu FCSB, de pe 1 decembrie, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am încercat acolo (n.r. primul meci cu FCSB), a ieșit un meci foarte frumos. Ăsta e fotbalul. Între agonie și extaz e doar un meci. Am fost entuziasmat pentru că antrenorul, secundul de atunci, Alin (n.r. Blejan) m-a încântat. ‘Ești extraordinar, măi, copile’.

După am văzut că a schimbat 6 jucători la meciul cu Farul, m-am blocat. I-am dat multă putere lui Mihai Ciobanu. El vine cu o încărcătură de antrenor care nu a mai antrenat de când eram eu tânăr și a venit să ne bată Strizu, copiii ăia. Copiii sunt fotbaliști, ce-i drept. Dacă fotbaliștii mei, de mare carieră, făceau faza de apărare la viteza pe care o fac eu când mă duc la baie, e nasol”, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime speră că Flavius Stoican va reuși să corecteze situația de la Botoșani

FC Botoșani a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile, iar Valeriu Iftime a anunțat în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, că Flavius Stoican este noul antrenor al moldovenilor. Patronul speră ca fostul tehnician de la Dinamo și Mioveni să schimbe situația din cadrul clubului.

„Să dea Dumnezeu să pot să mă înțeleg în amănunte cu Flavius Stoican. Eu cred că Flavius Stoican poate, nu să resusciteze, poate să dea o nuanță de atenție, de seriozitate”, a mai spus Valeriu Iftime.

Patronul în vârstă de 62 de ani a revenit asupra prestației fotbaliștilor săi din al doilea meci cu FCSB. Valeriu Iftime i-a ironizat pe jucători, precizând că le va ridica un monument al jucătorilor de nerecunoscut.

„Domne, trebuie să îți respecți mai întâi statutul tău. După pe FC Botoșani. Dacă FC Botoșani nu înseamnă nimic pentru oricare din fotbaliștii mei de la Papp, la Mailat, dacă nu înțeleg că e viața lor până la urmă.

Valeriu Iftime i-a ironizat pe fotbaliștii de la FC Botoșani: „O să pun o pancartă cu 14 cruci”

„Deși, vedeți că în istorie nu rămân soldații, rămâne generalul și numele armatei. Soldatul care a murit la colț nu-l știe nimeni. Doar o străbunică de-a mea din sat”, a mai spus Valeriu Iftime.

Alin Buzărin, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a intervenit. „E eroul necunoscut”. Patronul moldovenilor a răbufnit și i-a ironizat pe fotbaliștii de la Botoșani. „Așa o să fac și eu la Botoșani, o să pun o pancartă cu 14 cruci. Monumentul jucătorilor de nerecunoscut care au luat bătaie cu 2-0.

VEZI VIDEO MAI JOS

Echipa a doua a lui FCSB m-a bătut cu 2-0 cu echipa mea de la elită, de la U17, cu greu. Primul gol a fost din cauza lui Ureche (n.r. portarul lui Botoșani), dar copilul e ok. În orice caz Papp lua 4, el a luat numai unul”, a încheiat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT