Fotbal intern

Valeriu Iftime, ultimatum pentru Liviu Ciobotariu: ”Dacă nu face trei puncte cu Hermannstadt, trebuie să plece”

08.04.2019 | 09:25
Valeriu Iftime ultimatum pentru Liviu Ciobotariu Daca nu face trei puncte cu Hermannstadt trebuie sa plece

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a dat ultimatum antrenorului Liviu Ciobotariu, după ce molvenii au pierdut meciul cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a patra a play-out-ului Ligii 1 Betano. Nemulțumit de prestațiile echipei, care a înregistrat trei remize și o înfrângere în play-out, Iftime l-a anunțat pe tehnician că va fi dat afară dacă nu va câștiga întâlnirea cu FC Hermannstadt.

Valeriu Iftime, ultimatum pentru Liviu Ciobotariu: ”Este o presiune mare”

”Eu cred că suntem cu cea mai bună echipă pe care am avut-o până acum, în cel mai prost moment al nostru. La retrogradare nu am fost. În play-out defilam de fiecare dată, făceam puncte. Noi acum suntem cei mai slabi. Patru meciuri şi doar un punct. Este inadmisibil. Dacă retrogradăm, retrogradăm. Asta e. Eu fac tot ce pot, e un mers al istoriei, aici am ajuns, bună ziua”, a declarat Iftime pentru Sport Botoșani.

”Ce pot să fac? Să stau să plâng? Încercăm să jucăm fotbal. Am făcut bugete, i-am plătit, sunt la zi, avem antrenor foarte bun, avem lot. Încă nu cred că ajungem acolo dar este o presiune mare pe Liviu şi vreau să văd care e opinia lui. Numai să nu creadă până în ultima repriză când nu se mai poate face nimic. Dacă nu face trei puncte cu Hermannstadt, Liviu trebuie să plece. Nu poţi să nu baţi pe Hermannstadt”, este ultimatumul pe care i l-a dat Valeriu Iftime lui Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu va fi demis dacă nu va câştiga meciul cu Hermannstadt
Liviu Ciobotariu va fi demis dacă nu va câştiga meciul cu Hermannstadt

”Trenul pierde viteză și noi tot trăncănim”

Patronul de la Botoșani i-a cerut lui Ciobotariu să-l scoată penfundașul Andrei Burcă dintre titulari: ”Avem nevoie de benzi şi avem nevoie de Ongenda pe postul de mijlocaş central ca să poată pune pase. Să construim echipa în jurul lui. Ongenda spune că nu a jucat în viaţa lui inter şi acolo îl pune. În deplasare îţi trebuie două extreme care ştiu să alerge. Unul e Golofca. Celălalt poate să fie Piftor sau Corban. Trebuie să-l schimbe pe Burcă dacă greşeşte la fiecare meci. Simplu. Burcă nu poate să mai fie în următorul meci. Să îl lăsăm un pic pe tuşă”.

”Parcă suntem un tren pe aceeaşi şină stricată şi mergem înainte tot trăncănind, lumea comentează iar trenul pierde viteză. Ambele goluri sunt ale lui Burcă. Foarte bun a fost portarul. Nu ştiu de ce a jucat cu Soiledis şi nu l-a lăsat pe celălalt. Mi se pare că aici greşim. O spun ca un microbist şi nu ca un proprietar de club. Ca proprietar de club am alt discurs şi o să văd când mă întâlnesc cu Liviu”, a încheiat Iftime.

FC Botoșani a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-0 într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1 Betano și a rămas fără victorie în partea a doua a campionatului. La finalul jocului, Liviu Ciobotariu a recunoscut faptul că jucătorii sunt afectați de ratarea prezenței în play-off, iar acum evoluează cu teama de a nu retrograda.