Fotbal intern

Valeriu Iftime vrea cel mai bun jucător de la Dinamo: ”La anul iau bani pe el și pleacă pe un salariu mai mare”

29.06.2020 | 18:00
Valeriu Iftime vrea cel mai bun jucator de la Dinamo La anul iau bani pe el si pleaca pe un salariu mai mare
ADVERTISEMENT

Finanțatorul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat că vrea să-l transfere pe cel mai bun jucător de la Dinamo București, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Fotbalistul dorit de Iftime este mijlocașul italian Diego Fabbrini, care a mai jucat la Botoșani în sezonul 2018-2019 și a lăsat o impresie foarte bună înainte de a se transfera la ȚSKa Sofia.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 29 de ani, Fabbrini nu s-a acomodat deloc la Dinamo, fiind unul dintre cei mai criticați jucători pentru situația actuală a echipei și asta pentru că este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști.

Un jucător de la Dinamo ar putea reveni la echipa lui Valeriu Iftime

În ciuda faptului că prestațiile lui Diego Fabbrini la Dinamo au lăsat de dorit, patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, nu s-ar opune unei reveniri a italianului la formația pregătită de Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

”Fabbrini nu poate rămâne acolo. Deja este într-un conflict. I-am spus din totdeauna, el este într-un conflict, nu din cauza jocului, ci din cauza salariului. Dacă nu-și reglează salariul la nivelul grupului va avea tot timpul o problemă de acomodare mentală a colegilor cu el”, a declarat Iftime.

”Eu îl primesc și îl aduc înapoi, stă un an la mine și poate pleca pe bani mulți afară. Ghinionul lui este că a fost în Bulgaria, unde echipa respectivă nu avea șanse serioase de a face performanță, iar la Dinamo, din nefericire, a ajuns în situația asta”, a spus finanțatorul pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Îl aștept la Botoșani oricând și vă garantez că la anul iau bani pe el și pleacă pe un salariu mai mare de la noi. Dar nimeni în România nu-i poate da 16.000 de euro așa cum vrea el. N-ai cum! Avem niște reguli la salarii”, a menționat Iftime.

”Cât de mult poate câștiga unul sau cât de puțin, în așa fel încât grupul să fie echilibrat la nivel de salarii și mental. Am vorbit de atunci, cine îi dă 15.000 de euro în România lui Fabbrini greșește enorm. Nu că n-ar merita fotbalistul. Grupul pierde, și se vede că s-a pierdut. Și pierde jucătorul pe termen lung”, a încheiat el.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, Florin Manea, oficialul clubului Rapid, a vorbit despre un posibil transfer al lui Diego Fabbrini de la Dinamo, deși mijlocașul italian are un salariu imens, de 16.500 de euro lunar, cu mult peste sumele încasate de colegii săi din echipa pregătită de Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT