Sport

Valeriu Iftime vrea să dea marea lovitură la FC Botoșani. Un brazilian celebru se pregătește de revenirea în România

FC Botoșani nu se regăsește în acest sezon, iar patronul Valeriu Iftime vrea să facă schimbări majore și a pus ochii pe un brazilian care a scris istorie în România.
21.09.2022 | 09:36
Valeriu Iftime vrea sa dea marea lovitura la FC Botosani Un brazilian celebru se pregateste de revenirea in Romania
FC Botoșani nu se regăsește în acest sezon, iar patronul Valeriu Iftime vrea să facă schimbări majore și a pus ochii pe un brazilian care a scris istorie în România
ADVERTISEMENT

Moldovenii au pierdut categoric în ultima etapă, scor 0-7 pe terenul lui Sepsi, iar rezultatul l-a înfuriat pe Iftime care i-a făcut praf pe antrenorul Mihai Teja și pe jucători.

Valeriu Iftime vrea să-l aducă pe brazilianul Adailton la FC Botoșani

La doar câteva zile după acel rezultat rușinos, Valeriu Iftime a recunoscut că se pregătește să facă schimbări majore în club și vrea să-l aducă într-o funcție de conducere pe fostul fotbalist brazilian Adailton, considerat unul dintre cei mai buni străini care a jucat în campionatul nostru.

ADVERTISEMENT

”Varianta Adailton există! Ce vreți să mai spun? Dacă vine Adailton în România, pentru mine și pentru fotbalul din Botoșani este o salvare imensă. S-a pus problema Adailton înainte de numirea lui Mihai Teja”, a declarat Iftime, pentru playsport.ro.

Într-o primă fază, fostul fotbalist de la FC Vaslui, care a avut o carieră impresionantă și în Serie A, ar urma să fie adus pe un post de conducere, dar există și varianta ca el să ajungă pe banca tehnică dacă se va renunța la Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

Martins Adailton, în vârstă de 45 de ani, a jucat la echipe importante precum Parma, PSG, Hellas Verona, Genoa și Bologna. Cariera de antrenor și-a început-o în 2017 ca secund la Virtus Verona, iar doi ani mai târziu a devenit principal la Vigor Carpaneto, formație din Serie D în Italia.

Mihai Teja rămâne la Botoșani și după umilința cu Sepsi

Dezamăgit de înfrângerea dură din partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Valeriu Iftime a decis totuși să-i dea credit în continuare lui Mihai Teja, însă l-a avertizat că scaunul său se clatină serios.

ADVERTISEMENT

”E adevărat că lucrurile sunt destul de complicate la Botoșani, cu un rezultat rușinos care ne pune cu capul în pământ pe toți, dar până la urmă încep să cred că nu doar Mihai este vinovat și vreau să îi mai dau o șansă.

Dacă ne bate Clujul, atunci încerc să mă gândesc la o variantă. Momentan rămâne Mihai. Respect meseria asta, nu cred că e doar o greșeală de antrenor. E o greșeală colectivă, și a mea, și a antrenorului, dar în special a celor care au fost pe teren.

ADVERTISEMENT

L-am sunat pe Mihai după meci, i-am spus că nu îl demit, i-am spus că eu cred în continuare. Dacă băieții ăștia, care sunt plătiți cu mii de euro pe lună și sunt antrenați pierd așa… Dacă au rușine înseamnă că își vor da viața la meciul următor. Am o armată de mercenari și mai rămâne să aduc un bătăuș”, a spus patronul de la Botoșani.

ADVERTISEMENT