Sport

Valeriu Iftime vrea să readucă la Botoșani un jucător vândut la FCSB: ”Acolo e ruginit”

Transferat cu surle și trâmbițe de Gigi Becali în urmă cu două luni și jumătate, Malcom Edjouma nu a reușit să se impună la FCSB și Valeriu Iftime ar vrea să-l readucă la Botoșani.
26.04.2022 | 12:42
Valeriu Iftime vrea sa readuca la Botosani un jucator vandut la FCSB Acolo e ruginit
Transferat cu surle și trâmbițe de Gigi Becali în urmă cu două luni și jumătate, Malcom Edjouma nu a reușit să se impună la FCSB și Valeriu Iftime ar vrea să-l readucă la Botoșani. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deși și-a dorit teribil de mult să îmbrace tricoul ”roș-albastru”, mijlocașul francez are probleme de adaptare la formația lui Toni Petrea și a ajuns rezervă de lux.

Încă o afacere pe ruta FCSB – Botoșani. Valeriu Iftime îl vrea pe Edjouma înapoi

Situația lui Malcom Edjouma la FCSB îi dă speranțe lui Valeriu Iftime că ar putea să-l readucă la FC Botoșani, așa cum s-a întâmplat și cu Denis Haruț, alt jucător care nu s-a acomodat la vicecampioana României și s-a întors la formația moldoveană.

ADVERTISEMENT

”Pe Edjouma îl aștept, văd că e gata, acolo e ruginit. Sper să vină la mine, abia îl aștept. Nu vedeți Haruț cum joacă? I-a găsit Marius Croitoru un post, îl face mijlocaș la închidere. E bun, inteligent, dar fiecare are calitatea lui, trebuie jucate pe calitatea fotbaliștilor aduși.

Sunt niște butoane de restart, meritul principal îl are Marius Croitoru pentru că aduce pe poziția respectivă și încearcă să scoată maximul din el. Antrenorul face fotbaliștii, el are cheia magică pentru a restarta niște fotbaliști”, a declarat Iftime, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Moruțan, marele vis al patronului de la Botoșani

Patronul celor de la Botoșani a admis că și-ar dori foarte tare să-l repatrieze și pe Olimpiu Moruțan, jucător care nu s-a adaptat la Galatasaray Istanbul, dar a recunoscut că o astfel de mutare este practic imposibilă.

”Ce nu l-aș lua și pe Moruțan, dar nu mai vine. După ce pleacă de la mine și dau de condiții mai orășenești, nu mai vin în provincie. S-au obișnuit cu mall-ul. Am mai încercat niște readuceri acasă.

ADVERTISEMENT

A venit Ongenda, l-am repus pe poziție. A venit Haruț, căruia i-ar mai trebui încă jumătate de an la mine, iar după devine un jucător expresiv. Așa cum îl folosea FCSB, fundaș dreapta sau fundaș central, nu cred că era cea mai bună poziție pentru el”, a încheiat Iftime.

Becali l-a scos pe Edjouma de la inimă

Imediat după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB, patronul Gigi Becali declara entuziast în exclusivitate pentru FANATIK, că mijlocașul francez de 25 de ani va deveni unul dintre cei importanți jucători în echipa lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

La doar 10 zile distanță, finanțatorul ”roș-albaștrilor” lansa primele săgeți otrăvite către Edjouma. Becali îl învinovățea pe jucătorul adus de la Botoșani pentru înfrângerea din meciul cu Farul Constanța.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,42 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT