Valeriu Zgonea ia în calcul demisia din toate funcţiile PSD

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/04/2016, 20:01
Valeriu Zgonea ia în calcul demisia din toate funcţiile PSD

Valeriu Zgonea ia în calcul să îşi demisia din toate funcţiile PSD, potrivit România TV. Decizia sa survine în urma hotărârii partidului de a-l menţine pe Liviu Dragnea în fruntea PSD după ce acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului

Preşedintele Camerei Deputaţilor nu a participat la declaraţiile în cadrul cărora Liviu Dragnea a anunţat că PSD a decis aproape în unanimitate să îl menţină în fruntea PSD.

Întrebat dacă va demisiona din funcţiile deţinute în partid, Valeriu Zgonea a declarat: ”Mă voi gândi până luni”. Preşedintele Camerei Deputaţilor a menţionat că motivul unei eventuale demisii i-l va explica lui Liviu Dragnea ”personal”.

Gabriela Firea a confirmat pentru pentru România TV că Valeriu Zgonea se gândeşte să demisioneze din funcţiile PSD. Zgonea a susţinut în timpul întâlnirii PSD din cursul zilei de vineri că decizia de a-l menţine preşedinte al partidului pe Liviu Dragnea este o luată “la cald”. Totodată, numărul 2 din PSD a încercat să forţeze o şedinţă a Comitetului Executiv care să convoace un congres al partidului. Liderii organizaţiilor PSD au fost însă solidari cu Liviu Dragnea.

După întâlnirea cu toţi liderii aflaţi în sediul central al partidului, în timp ce aceştia îl aşteptau pe preşedintele PSD în faţa camerelor de luat vederi, Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea au discutat separat câteva zeci de minute.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

Închide ×