Fotbal international

“Facem 2-2 şi ne calificăm!”

Vali Badea, atacantul care a calificat Steaua în grupele Ligii Campionilor, în 2006, este optimist înaintea returului cu Legia, de pe  Pepsi Arena. "Cît am stat la Steaua, timp de 3 ani, mereu au...
27.08.2013 | 13:19
Facem 22 si ne calificam
ADVERTISEMENT

Vali Badea, atacantul care a calificat Steaua în grupele Ligii Campionilor, în 2006, este optimist înaintea returului cu Legia, de pe  Pepsi Arena. “Cît am stat la Steaua, timp de 3 ani, mereu au fost calificări cu 2-2 în deplasare! Să dea Dumnezeu să se califice, să aibă şi nea Gigi o bucurie, că mi-a fost ca un tată cît am fost în Ghencea! E greu fără Pintilii, care este foarte important pentru Steaua, dar poate joacă Vlad Chiricheş. Ar fi frumos să plece de la Steaua cu o calificare în grupe la ultimul lui meci”, a declarat, pentru FANATIK, Vali Badea.

Interesant este faptul că fostul atacant al roş-albaştrilor a ghicit scorul exact al meciului disputat de Steaua la Tbilisi, 2-0, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, postînd pe contul său de facebook, înainte de începerea jocului din Georgia: “Forta Steaua! 0-2!”

ADVERTISEMENT

Vali Badea a evoluat la Steaua în perioada 2006 – 2008, marcînd 20 de goluri în tricoul “roş-albaştrilor”, reuşind “dubla” în meciul cu Standard Liege, scor 2-0, prin care Steaua s-a calificat, în premieră, în grupele Ligii Campionilor, în 2006.

Tags: