Fotbal intern

Eroul Stelei face AVERE din NUNŢI şi ŞAORMA!

Vali Badea începe uşor, uşor să iasă din peisajul fotbalistic şi să meargă în cel al afacerilor. În ultima vreme, fostul stelist are mai mult succes în afaceri decît în fotbal. Echipele...
07.03.2014 | 22:36
Eroul Stelei face AVERE din NUNTI si SAORMA

Vali Badea începe uşor, uşor să iasă din peisajul fotbalistic şi să meargă în cel al afacerilor. În ultima vreme, fostul stelist are mai mult succes în afaceri decît în fotbal. Echipele pe la care a trecut în ultima vreme, Concordia, Farul sau UTA, nu i-au adus deloc banii pe care îi încasează din afacerile pe care le conduce.

Face 8.000 de euro lunar din vînzarea de şaorma!

Vali Badea îşi întregeşte portofoliul cu o nouă afacere. În urmă cu cîţiva ani a deschis cea mai celebră şaormerie din Alexandria. A reuşit să nu dea faliment, ba chiar să realizeze şi un profit frumuşel din fast food. Şaormeria din Alexandria îi aduce lui Vali Badea un profit de aproximativ 8.000 de euro lunar! Fostul fotbalist al Stelei nu s-a oprit doar la o afacere. De curînd a intrat şi pe piaţa din capitală.

61410758

Şi-a deschis un restaurant care îi va supăra pe stelişti

Omul care i-a marcat o ”dublă” lui Standard Liege pe vremea cînd juca pentru Steaua lui Cosmin Olăroiu a rămas tot în cadrul alimentaţiei. Badea şi-a deschis un restaurant în zona Apaca. În special, locaţia va organiza nunţi, botezuri şi alte evenimente. Fotbalistul a ales culorile roşu şi alb în amenajarea localului, ceea ce îi va instiga puţin pe suporterii ”roş-albaştri”, care aveau ”pretenţii” de la fostul jucător al Stelei.

altAmwesyhhfGUs3nICBBKOcU0bQIAPGUxw7_x33rvg0JHN_jpgaltAsJPoX0mr0LjhB4dVhg18m4TI1brlLMkD4QHkE9Os-cp_jpg

Tags: