News

Vali Bărbulescu, eliminat de la Ferma de pe PRO TV de iubitul lui Lili Sandu. Cum au reacționat colegii

22.03.2019 | 09:44
Vali Bărbulescu a fost eliminat de la Ferma! Iubitul lui Lili Sandu a câștiat duelul

Valentin Bărbulescu a pierdut duelul cu Silviu Țolu, astfel că a fost nevoit să părăsească Ferma. Ediția din cursul zilei de 21 martie a adus o nouă eliminare, fapt ce i-a cam speriat pe concurenți, pentru că locuința lor pare din ce în ce mai goală.  Bărbulescu a fost ales de către Cătălin Moroșanu, fermierul săptămânii, iar Silviu a fost alegerea fotografului, așa cum spune regulamentul. Pentru Vali a fost prima experiență de acest gen, lucru care i-a cam adus ghinion.

Vali Bărbulescu a fost eliminat de la Ferma!

Plecarea lui Vali Bărbulescu de la Ferma a adus extrem de multe păreri de rău și lacrimi pe obrazul Otnielei, cea cu care a tot flirtat de-a lungul competiției. „Era o vreme când ma impresiona zâmbetul tău, dar acum…”, i-a răspuns rece Vali. DJ-ul pare, însă, că se bucură pentru părăsirea show-ului. „Am încă suficiente dorințe neîmplinite. În curând sper să-mi îndeplinesc dorința de a deveni pilot de avion. E ceva la care visez de când eram mic. Încep școala de pilotaj și apoi cine știe, poate veți auzi pe un zbor de linie o voce de radio spunând „Vă vorbește căpitanul Bărbulescu”, a spus Vali.

Cu toate acestea, a susținut că cea mai mare părere de rău este în legătură cu premiul cel mare, care se ducea spre educația unor copii fără ajutor financiar. „Cu banii din premiu voiam să fac un hub creative pentru elevii de liceu. Sunt atâtea talente irosite din lipsă de susținere, vreau să-mi las mai departe experiența mea de 25 de ani”, a mai spus Bărbulescu.

Vali Bărbulescu, eliminat de la Ferma
Vali Bărbulescu, eliminat de la Ferma

Vali Bărbulescu, idilă ascunsă cu Otniela

Ferma a surprins câteva scene și mesaje foarte emoționante între cei doi, cu toate că niciodată nu au afirmat faptul că au de gând să se întâlnească. ”Și Vali unde este? Iar s-a dus afară și el? Ce face, o păzește la baie? Cam în fiecare seară fac asta. Cine suntem noi să comentăm…Ea se plânge la noi că e băgată în chetii dintr-astea, și că n-are treabă, dar ea stă afară. Ea spune că nu e nimic, în fața noastră, dar sincer nu mai știu nici eu ce sa cred”, a spus Ioana, o altă participantă care a sesizat flirtul dintre ei.