Life

Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit după 12 ani de relație!

16.09.2020 | 22:08
Vali Barbulescu si Delia Tudose sau despartit dupa 12 ani de relatie
Vali Bărbulescu
ADVERTISEMENT

Vali Bărbulescu (43 de ani) și Delia Tudose (33 de ani) s-au despărțit după 12 ani relație, deși artistul susținea că și-a găsit jumătatea în logodnica lui.

După repetate despărțiri și împăcări, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, iar modelul de succes s-a întors deja în orașul ei natal, Iași, unde încearcă să treacă peste suferința provocată.

ADVERTISEMENT

De altfel, fostul concurent de la Ferma se concentrează pe emisiunea pe care o moderează la Pro TV Plus, viața profesională fiind un obiectiv important în prezent.

Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit

El este un DJ cunoscut, ea este un model de succes, însă, până la urmă, și-au spus adio. Vali Bărbulescu și Delia Tudose au fost împreună timp de 12 ani, dar au ales să meargă pe drumuri diferite.

ADVERTISEMENT

Nu se știu motivele despărțirii, însă cert este că relația dintre ei s-a deteriorat în ultima vreme și și-au spus adio. Culmea este că unul dintre motivele separării ar fi fost apropierea lui Vali Bărbulescu de fosta lui colegă de la Fermă, scrie libertatea.ro.

Delia Tudose spunea că nu este geloasă, chiar dacă iubitul ei era în compania mai multor fete frumoase la Fermă, una dintre ele fiind chiar Otniela. „Nu mă îngrijorez pentru că oamenii care îl cunosc, știu că Vali dacă are în față o femeie frumoasă va recunoaște că e frumoasă. Să recunoaștem Otniela, chiar e frumoasă. Îmi place mereu că Vali le ia mereu apărarea feteleor. Nu sunt geloasă.”, spunea modelul.

ADVERTISEMENT

„Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea.”, spunea Vali Bărbulescu, în 2019, în timpul participării la misiunea Vorbește lumea.