Life

Vali Bărbulescu și iubita sa, Maria Andreea, s-au căsătorit. Imagini de colecție cu ce doi

Vali Bărbulescu și iubita sa, Maria Andreea, s-au căsătorit. Iar imaginile publicate de cei doi sunt de-a dreptul senzaționale.
30.04.2023 | 22:02
Vali Barbulescu si iubita sa Maria Andreea sau casatorit Imagini de colectie cu ce doi
Vali Bărbulescu și Maria Andreea s-au căsătorit. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vali Bărbulescu și-a găsit fericirea în brațele iubitei sale, Maria Andreea. DJ-ul a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață în urmă cu doar câteva luni, iar acum, cei doi au devenit oficial soț și soție. Cântăreața a făcut anunțul pe contul personal de socializare.

Vali Bărbulescu și Maria Andreea s-au căsătorit

Viața amoroasă a lui Vali Bărbulescu, în vârstă de 46 de ani, a fost una destul de tumultoasă. După ce a divorțat de Delia Tudose, acesta s-a afișat în compania a numeroase domnișoare. Se pare însă că doar una dintre ele a reușit să îi ajungă la suflet.

ADVERTISEMENT

Vali Bărbulescu s-a îndrăgostit de Maria Andreea, iar la finele anului trecut a cerut-o și în căsătorie. Iată că la nici jumătate de an de la logodnă, cei doi au decis să fac și pasul cel mare, așa că s-au căsătorit.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Maria Andreea a dat marea veste. Aceasta a publicat nu scurt clip video cu momente de la nuntă. De asemenea, ea a confirmat faptul că s-a căsătorit cu Vali Bărbulescu. ”28.04.2023. Avem și noi un anunț de făcut: JUST MARRIED! 🤍 (Proaspăt Căsătoriți n.r)”, a fost mesajul cântăreței pe pagina sa personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Imagini de colecție cu cei doi artiști

Din imaginile făcute publice pe internet vedem că niciun partener nu a optat pentru haine tradiționale de nuntă. Deși mulți se așteptau să o vadă pe artistă în rochie de mireasă, iată că aceasta a optat pentru o rochie scurtă de culoare bleu, cu detalii interesante.

De cealaltă parte, Vali Bărbulescu a purtat un costum în culori deschise, alături de un sacou albastru. Totuși, pe chipurile lor poate fi citită fericirea. În clipul video îi vedem la o plimbare pe un scuter, în stil aparte.

ADVERTISEMENT

 

Iar nu puțini au fost cei care i-au felicitat pe cei doi. Se pare că mulți așteptau momentul în care cuplul va face pasul cel mare, așa că le-au urat toate cele bune. ”Felicitări! Casă de piatră și fericire multă”, „Ce veste minunată! E pe bune? Casă de piatră din toată inima!!”, „Felicitări și multă dragoste să aveți!!”, au fost doar o parte dintre comentariile acestora.

Menționăm faptul că o altă nuntă mult așteptată va avea loc în doar câteva săptămâni. Smiley și Gina Pistol se căsătoresc în luna mai, după cum a confirmat artistul, iar evenimentul se arată a fi unul cât se poate de deosebit.

ADVERTISEMENT

Deși Gina Pistol a fost cerută în căsătorie încă de la finele anului 2021, iar tot atunci a primit și inelul de logodnă, se pare că a fost nevoie de timp. Astfel, după mai bine de un an de zile de la acel moment, cuplul a decis să facă și pasul cel mare.

ADVERTISEMENT