Sport

Vali Crețu, atacat din toate părțile după contrele cu Dinu Todoran: „E lipsă de respect!” / „Câte centrări de gol are în carieră?”

Vali Crețu a fost atacat din toate părțile după contrele cu Dinu Todoran.
24.08.2021 | 21:58
Vali Cretu atacat din toate partile dupa contrele cu Dinu Todoran E lipsa de respect  Cate centrari de gol are in cariera
ADVERTISEMENT

Fundașul FCSB-ului a făcut mai multe declarații tăioase la adresa lui Dinu Todoran, fostul antrenor al vicecampioanei României, în exclusivitate pentru FANATIK, însă reacția sa nu a fost atât de apreciată.

Ianis Zicu, Bogdan Stelea și Ioan Andone l-au certat pe Vali Crețu și toți trei au considerat că nu era treaba lui să își critice antrenorul la un interviu după meci.

ADVERTISEMENT

Vali Crețu, atacat din toate părțile după contrele cu Dinu Todoran

Vali Crețu a avut o reacție tăioasă la adresa lui Dinu Todoran, însă declarațiile sale au fost comentate, iar fundașul FCSB-ului a fost criticat la TV pentru reacția sa după egalul cu Sepsi, scor 1-1.

Ianis Zicu a avut o reacție dură la adresa lui Vali Crețu, spunând că este o lipsă de respect ce a făcut: „E urât din partea lui Crețu să spună așa ceva.

ADVERTISEMENT

Eu cred că dacă Gigi Becali era la antrenamente zi de zi, lucrurile ar fi mers mai bine, pentru că de bine de rău, jucătorii ar fi acceptat mai multe, pentru că la o echipă e nevoie de mai multă ordine”.

„E o lipsă de respect la adresa antrenorului, nu se face cum a făcut Crețu, din punctul meu de vedere. E o țigănie cum numai în fotbalul românesc se poate întâmpla, că e păcat de jucătorii aceștia”, a mai spus Ianis Zicu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Nici Bogdan Stelea nu a considerat în regulă declarația lui Vali Crețu la adresa lui Dinu Todoran, fiind de părere că lucrurile ar fi putut fi lămurite de când Todran încă o mai pregătea pe FCSB:

„Mi se pare degradant pentru că vorbesc după ce a plecat antrenorul, dacă ai ceva de zis, o spui atunci, nu după”.

ADVERTISEMENT

„Câte centrări de gol a dat Crețu?”

Ioan Andone l-a criticat și el pe Vali Crețu, întrebându-l ironic câte centrări de gol a avut: „Nu se face așa ceva, nu era treaba lui Crețu să comenteze ce a făcut fostul antrenor.

Așa pot să-l iau și eu la întrebări pe el. Câte pase decisive a dat de când a venit la FCSB, că tot e fundaș lateral. Dar câte centrări de gol are în carieră?

Are 10 centrări de gol? Nu prea cred”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3.45 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: