Fotbal intern

Vali Crețu, pus la zid de Gigi Becali. Totul s-a întâmplat după ce i-a prelungit contractul. Exclusiv

15.12.2020 | 09:28
Vali Cretu pus la zid de Gigi Becali Totul sa intamplat dupa ce ia prelungit contractul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Vali Crețu este fotbalistul de la FCSB care l-a dezamăgit pe Gigi Becali în ultima vreme. Fundașul dreapta este acuzat că a devenit indolent după ce i s-a prelungit contractul cu încă doi ani. 

FANATIK a aflat că Gigi Becali și staff-ul roș-albaștrilor se gândesc deja la soluții pentru flancul dreapta al defensivei. Patronul FCSB este nemulțumit de fundașul adus de la Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii l-a sugerat pe Georgi Pashov, de la Academica Clinceni. Pashov nu este tocmai pe placul lui Becali. Nici unii membri ai staff-ului tehnic nu sunt de acord cu venirea bulgarului, chiar dacă a arătat o formă bună în această toamnă.

FCSB caută din nou fundaș dreapta. Vali Crețu, căzut în dizgrația lui Gigi Becali

Lucrurile păreau a merge foarte bine pentru Vali Crețu în acest an. Ajuns titular de drept la FCSB, fundașul de 31 de ani a evoluat excelent în prima parte a anului și a fost convocat chiar și la echipa națională. Jocurile bune ale lui Crețu l-au determinat pe Gigi Becali să îi prelungească acestuia înțelegerea până în 2023. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK la mijlocul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

Numai că odată cu prelungirea înțelegerii, Gigi Becali a constatat că evoluțiile apărătorului care a evoluat în trecut și pentru Rapid București au scăzut în calitate. Becali crede că Vali Crețu a devenit indolent și superficial, așa că a început să nu îl mai considere o soluție bună pentru viitorul echipei.

Picătura care a umplut paharul a fost eroarea lui Crețu de la acțiunea deschiderii scorului în duelul CFR Cluj – FCSB 2-0. Faza penalty-ului comis de Miron a pornit de la o centrare trimisă de Alex Chipciu chiar din flancul drept al apărării roș-albastre. Crețu i-a făcut un marcaj nepermis de larg lui Chipciu și i-a permis să centreze nestingherit în careul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Laudele lui Georgi Pashov în presa bulgară nu le-au căzut bine roș-albaștrilor

Chiar dacă îi prelungise contractul lui Vali Crețu în luna noiembrie, Gigi Becali se gândise deja la încă o variantă de fundaș dreapta. La sugestia lui Mihai Pintilii, roș-albaștrii s-au interesat de Georgi Pashov, fundașul dreapta de la Academica Cliceni. FANATIK a anunțat în exclusivitate interesul lui FCSB pentru Pashov.

Deși patronul Gigi Becali a fost inițial încântat de propunerea lui Pintilii, mai ales că bulgarul de 30 de ani a fost lăudat de oamenii din staff-ul tehnic și administrativ de la Clinceni, totul a intrat în impas. Asta pentru că Pashov s-a „umflat” în presa din Bulgaria cu interesul FCSB-ului pentru serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Declarațiile fundașului l-au deranjat pe Gigi Becali, dar și pe unii membri ai staff-ului tehnic, astfel că venirea sa la FCSB are șanse mici să se mai întâmple. Singurul care este în continuare încântat de Pashov este secundul Mihai Pintilii. În aceste condiții, Gigi Becali vrea să caute alte soluții pentru banda dreaptă a apărării.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,17 este cota pentru „oaspeții deschid scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT