Sport

Veste proastă pentru FCSB în finalul de an. A pierdut doi titulari importanți pentru derby-ul cu CFR Cluj

Risto Radunovic și Valentin Crețu au văzut cartonașe galbene în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și vor fi suspendați la derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj.
19.12.2021 | 21:48
Veste proasta pentru FCSB in finalul de an A pierdut doi titulari importanti pentru derbyul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe a însemnat pentru FCSB pierderea a doi jucători importanți pentru derby-ul cu CFR Cluj din etapa viitoare din Casa Pariurilor Liga 1.

În doar 27 de minute, Risto Radunovic și Vali Crețu au văzut cartonașul galben de la centralul Adrian Cojocaru și vor lipsi cu CFR Cluj. Ambii au avut intervenții dure, care au justificat acordarea avertismentelor.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic și Valentin Crețu, suspendați la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Toni Petrea are deja de furcă în alcătuirea primului unsprezece pentru meciul extrem de important cu CFR Cluj de pe data de 22 ianuarie, deși până atunci mai e mai bine de o lună de zile.

În pericol de suspendare mai sunt căpitanul Florin Tănase, dar și renegatul Constantin Budescu, a cărui păstrare în lot depinde chiar de plecarea decarului FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Dintre aceștia,

ADVERTISEMENT

Risto Radunovici este unul dintre cei mai avertizați jucători din Casa Pariurilor Liga 1 și a ajuns deja la nu mai puțin de șapte cartonașe galbene.

Derby-ul cu CFR Cluj, meci important pentru FCSB în lupta pentru titlu

CFR Cluj încheie anul 2021 cu un avans considerabil față de următoarea clasată, rivala FCSB, iar o eventuală victorie în fața echipei lui Toni Petrea ar putea diminua în mare măsură șansele la titlu ale bucureștenilor.

ADVERTISEMENT

Campioana României a ajuns cu Dan Petrescu pe bancă la nouă victorii consecutive și ardelenii au la dispoziție aproape o lună de zile pentru a pregăti meciul cu FCSB.

Toni Petrea era deja cu gândul la derby cu FCSB încă dinaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Pentru noi, într-adevăr, nu este prea plăcut să tot câștigăm și să fim tot pe locul 2, la aceeași distanță de puncte de CFR. Cred că la orice joc se poate întâmpla orice, indiferent de adversar, pentru că nu este o știință exactă.

ADVERTISEMENT

Sperăm să se încurce ei (n.r. CFR Cluj), dar vreau ca noi să menținem ștacheta ridicată și să continuăm seria de victorii. Credeți că, dacă va veni alt antrenor la CFR, se vor schimba obiectivele lor de performanță?

Într-adevăr, e un antrenor important, care și-a lăsat amprenta asupra evoluțiilor echipei. Jucătorii CFR-ului cred că au puterea să se lupte în continuare la campionat. În ultima vreme, CFR încearcă să practice un fotbal cât mai spectaculos”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,00 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT