Sport

Vali Gheorghe, noul jucător al FCSB-ului, vrea să debuteze în derby-ul cu Dinamo: „Le promit suporterilor că voi da totul!”. Video

Vali Gheorghe, noul jucător al FCSB-ului, a vorbit despre ceea ce înseamnă, pentru el, transferul la echipa roș-albastră.
03.09.2021 | 19:07
Vali Gheorghe noul jucator al FCSBului vrea sa debuteze in derbyul cu Dinamo Le promit suporterilor ca voi da totul Video
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat, în exclusivitate, transferul lui Vali Gheorghe la FCSB.

Vali Gheorghe, noul jucător al FCSB-ului, vrea să debuteze în derby-ul cu Dinamo

Fotbalistul, în vârstă de 24 de ani, a declarat că își dorește să debuteze, pentru FCSB, în derby-ul cu Dinamo.

În același timp, Vali Gheorghe a mărturisit că decizia, de a semna cu FCSB, a fost influențată și de faptul că formația bucureșteană este antrenată de Edi Iordănescu, tehnician alături de care a lucrat la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

„Este un pas foarte important în cariera mea. Consider că am venit la momentul potrivit, pentru mine.

Știu că, în trecut, oamenii m-au dorit și am venit fericit să ajut. Cu siguranță contează foarte mult acest aspect (n.r. că va lucra din nou cu Edi Iordănescu). Edi m-a avut și la Astra, ține foarte mult la mine. Îi mulțumesc, pe această cale, că are încredere în mine și sper să fac rezultate cât mai bune la echipă.

ADVERTISEMENT

Nu regret nimic (n.r. că nu s-a transferat la FCSB, anul trecut), posibil așa a trebuit să se întâmple. Consider că este un moment bun pentru mine, am făcut pasul când trebuie.

Și, cum am mai spus, îmi doresc foarte mult să ajut echipa. Pe plan personal, îmi doresc foarte mult să joc, să am cât mai multe meciuri în picioare, să marchez și să-mi ajut echipa cu assist-uri, goluri, orice se poate. Iar, în plan de echipă, îmi doresc foarte mult să ne îndeplinim obiectivele.

ADVERTISEMENT

Știm cu toții că primul obiectiv este campionatul. Îmi doresc foarte mult să debutez, chiar dacă va fi acum (n.r. în derby-ul cu Dinamo) sau în alt meci, voi fi sută la sută concentrat, voi fi sută la sută la fiecare meci.

Și, dacă va fi să debutez acum, într-un derby, ar fi și mai frumos, pentru mine. Știu unde am venit, știu că echipa este foarte iubită.

ADVERTISEMENT

Îmi doream de mic să joc la o echipă cu foarte mulți suporteri, cu fani înfocați. Tot ce pot să le promit suporterilor este că voi da totul pentru această echipă, voi da totul ca să ne îndeplinim obiectivele și sper să fim victorioși la sfârșit”, a declarat Vali Gheorghe, pentru FCSB TV.

FANATIK a aflat că FCSB a plătit 150.000 de euro, celor de la Astra Giurgiu, pentru transferul lui Vali Gheorghe.

Derby-ul FCSB – Dinamo se va juca duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,12 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: