ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Vali Lazăr a avut două oferte de la FCSB şi îl ironizează pe Gigi Becali: “Mai bine mă las de fotbal”

Autor: Gabriela Gheorghe | 10.09.2020 | 21:51
Vali Lazăr a avut două oferte de la FCSB şi îl ironizează pe Gigi Becali:
Valentin Lazăr. Sursă foto: telekomsport.ro.

Vali Lazăr spune că i-ar zice nu lui Gigi Becali și a treia oară: “Mai bine mă las de fotbal decât să fiu schimbat din tribună”, declară fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Lazăr l-a refuzat de două ori până acum pe patronul FCSB-ului. Jucătorul spune că șefii lui Dinamo le ia din bani românilor pentru a le da fotbaliștilor străini, iar pe foștii coechipieri îi numește sifoane.

Vali nu ar merge niciodată la FCSB chiar dacă a avut oferte. Patronul FCSB-ului este de vină pentru decizia lui Vali Lazăr.

ADVERTISEMENT

”E greu să te ducă la o echipă care e condusă din tribune”

“Am avut două oferte. E greu să te ducă la o echipă care e condusă din tribune. Eu am coloană vertebrală şi nu pot să mă pretez la aşa ceva. Mai bine nu mai joci decât să se întâmple asta”,a declarat Vali Lazăr pentru cei de la Antena Sport.

Jucătorul a părăsit-o pe Dinamo București chiar acum când noii fotbaliști aduși de spanioli la echipă vin pe salarii foarte mari.

ADVERTISEMENT

El ar mai trebui să încaseze și acum bani de la club. Salariile de 20 de mii de euro pe care le au noii veniți  nu-l impresionează.

”Probabil că de acolo a plecat totul”

“La Dinamo cresc salariile doar la jucătorii străini, aşa a fost mereu. Românul e văzut diferit. Voi mai aştepta o săptămână – două şi apoi voi pune pe avocatul meu să facă o notificare dacă nu îmi iau banii”, a adăugat Lazăr.

ADVERTISEMENT

Vali Lazăr a fost infectat cu coronavirusul în iulie și a fost acuzat că el a adus virusul la Dinamo, după ce s-a întâlnit cu nașul Bărboianu, infectat și el.

“Asta e o porcărie. Doar unii jucători de la Dinamo dornici de afirmare mai mult prin presă şi nu pe teren, când le spuneam ceva intenţionat în vestiar, să văd dacă dau la presă, o făceau destul de rapid şi probabil că de acolo a plecat totul”, a încheiat Lazăr.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,17 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!