Fotbal intern

Vali Lazăr a dezvăluit motivul pentru care nu va mai continua cu Dinamo. “Familia a decis”

03.09.2020 | 19:14
Vali Lazar a dezvaluit motivul pentru care nu va mai continua cu Dinamo Familia a decis
Vali Lazăr a dezvăluit motivul pentru care nu va mai continua cu Dinamo. "Familia a decis". Foto: Doar Dinamo.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a despărţit în această vară de mulţi jucători, unii dorind ei să plece, urmare a problemelor financiare grave ale clubului, alţii nemaifiind doriţi de oficialii din Ştefan cel Mare.

Şi venirea pe bancă a lui Cosmin Contra presupune numeroase mutaţii în lot, noul antrenor, aflat la doilea descălecat în Groapă, dorind să scape de câţiva jucători, dar în acelaşi timp şi să reimprospăteze echipa cu jucători capabili de a face performanţă.

ADVERTISEMENT

La Dinamo este o stare mixtă de bucurie că s-a scăpat de patronul Ionuţ Negoiţă şi incertudine privind hramul pe care îl poartă investitorii spanioli care au preluat clubul.

Vali Lazăr merge a treia oară în Qatar

Printre jucătorii care nu vor continua în alb-roşu se află şi mijlocaşul ofensiv Vali Lazăr, care a fost titular în stagiunea recent încheiată, dar cu evoluţii destul de departe de potenţialul său.

ADVERTISEMENT

Vali Lazăr se va reîntoarce pentru a treia experienţă într-un campionat din Golf, după ce a jucat în prealabil pentru Al-Sailiya și Al Kharaitiyat. Va evolua pentru un club din campionatul Qatarului, retrogradat în divizia secundă. Nu a precizat pentru ce club.

Lazăr nu a mai fost dorit de Dinamo

Lazăr a declarat pentru Digi Sport că i-a fost de uşor să se decidă pentru o nouă aventură în Golf, pe de o parte pentru că nici Dinamo nu l-a mai dorit, pe de alta a contat dorinţa familiei, care a ales plecarea.

ADVERTISEMENT

„Cei de la Dinamo nu au dorit să rămân. Am o ofertă din Qatar, de la o echipă retrogradată. Atât timp cât familia își dorește să ne întoarcem acolo, am zis să mergem”.

A stat doar şase luni în România

Şederea lui Vali Lazăr în România a fost una scurtă, el revenind din Golf la începutul acestui an, pentru a ajuta Dinamo să prindă un loc de play-off, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contranu a încercat nici un moment să îl facă pe Vali Lazăr să se răzgândească, semn că jucătorul nu intra nici în planurile sale, astfel încât alegerea fotbalistului poate fi una perfectă, mai ales dacă ne amintim de bunele sale prestaţii în tricoul celor de la Al-Sailiya. Ambele experienţe ale lui Lazăr au fost tot în campionatul Qatar-ului.

 

ADVERTISEMENT