Sport

Vali Lazăr, amendat drastic pentru că a aruncat chiloți de damă spre Ovidiu Burcă: “La următoarea abatere îi reziliem contractul”

Conducerea clubului CS Păulești a luat măsuri extrem de dure împotriva lui Vali Lazăr după ”ieșirea” acestuia la adresa lui Ovidiu Burcă în amicalul contra lui Dinamo.
22.01.2023 | 14:18
Vali Lazar amendat drastic pentru ca a aruncat chiloti de dama spre Ovidiu Burca La urmatoarea abatere ii reziliem contractul
Conducerea lui CS Păulești a luat măsuri împotriva lui Vali Laăzr după gestul făcut la adresa lui Ovidiu Burcă în amicalul cu Dinamo.
ADVERTISEMENT

Vali Lazăr s-a despărțit de Dinamo și, după Cupa Mondială din Qatar, a revenit în România, la CS Păulești, echipă din Liga a treia. A rămas însă cu un ”cui” împotriva lui Ovidiu Burcă, iar sâmbătă, la amicalul contra fostei sale echipe, a aruncat două perechi de chiloți de damă către tehnicianul dinamovist.

Vali Lazăr a fost sancționat disciplinar și nu va mai antrena la juniori

Pentru Vali Lazăr amicalul dintre CS Păulești și Dinamo, disputat la Buftea, a fost mai degrabă un prilej de ”război” cu Ovidiu Burcă. Unul verbal, cu contre de ambele părți, dar și cu acel gest consemnat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus jucătorul după ce a aruncat în direcția tehnicianului cele două perechi de chiloți pe care le avea în jambiere.

Gestul său a fost, firesc, extrem de criticat. Iar Basarab Panduru, analist la Orange Sport, a fost tranșant. ”Trebuie să se ia măsuri, nu se poate întâmpla așa ceva.

ADVERTISEMENT

Antrenorul  de la Păulești ce o zice? Poate se trezește și el cu chiloți aruncați spre el dacă îl dă afară”, a spus acesta.

Ei bine, gestul lui Lazăr nu a rămas fără urmări. Conducerea clubului prahovean a decis să ia măsuri. Și nu doar de natură financiară. ”

ADVERTISEMENT

”L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro.

Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat.

ADVERTISEMENT

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă.

Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a declarat Daniel Iancu, directorul sportiv al CS Păulești, pentru GSP.

În plus, i s-a reziliat și contractul de antrenor la echipa de juniori. ”N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”, a precizat Vasile Vasile, președintele clubului.

ADVERTISEMENT