Fotbal intern

Vali Lazăr, ironii la adresa fanilor FCSB după golul din derby! Tănase l-a înjurat pe atacantul dinamovist. FOTO

16.02.2020 | 21:45
Vali Lazar ironii la adresa fanilor FCSB dupa golul din derby Tanase la injurat pe atacantul dinamovist FOTO
Atacantul dinamovist Vali Lazăr i-a ironizat pe fanii FCSB după golul de 2-1 marcat în derby
ADVERTISEMENT

Atacantul dinamovist Vali Lazăr i-a ironizat pe fanii FCSB după golul de 2-1 marcat în derby-ul din etapa a 25-a a campionatului intern.

Vali Lazăr, ironii la adresa fanilor FCSB după golul din derby

Dinamo a revenit în avantaj, după ce Vali Lază a înscris din 6 metri, după o centrare perfectă a lui Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a înscris, Vali Lazăr i-a ironizat pe fanii FCSB. Dinamovistul s-a oprit în fața galeriei ”roș-albaștrilor” și i-a aplaudat provocator, însoțit fiind de Daniel Popa.

Tănase a sărit la gâtul lui Lazăr

Gestul lui Vali Lazăr nu a fost pe gustul jucătorilor lui Bogdan Vintilă, iar căpitanul Florin Tănase a sărit la gâtul dinamovistului și l-a înjurat pe acesta.

ADVERTISEMENT

Ceilalți jucători ai celor două echipei au sărit imediat și i-au despărțit pe cei doi fotbaliști, înainte ca partida să fie întreruptă pentru 10 minute deoarece fanii din peluze au folosit materiale pirotehnice.

25.000 de suporteri la derby

Partida  Dinamo – FCSB se joacă pe Arena Națională și după mult timp echipa lui Gigi Becali este susținută de fanii de la Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB este meciul care ține capul de afiș al etapei 25, dar chiar și în aceste condiții fanii ambelor echipe  nu au venit în număr mare la derby, media de suporteri pe Arena Națională fiind de aproximativ 25.000 de suporteri.

Perovic, făcut KO de Cristea

Cum era de așteptat, coregrafiile spectaculoase nu au lipsit înainte de marele derby Dinamo – FCSB. Fanii celor două echipe s-au duelat prin scandări, mesaje și a fost nevoie chiar de intervenția jandarmilor. Iar bannerele ironice au făcut la ordinea zilei pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

În minutul 42 al derby-ului dintre Dinamo și FCSB, fanii au rămas fără cuvinte, după ce Slavko Perovic a fost făcut K.O. de Iulian Cristea, care l-a lovit cu piciorul în cap. Jucătorul FCSB a primit cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT