Fotbal intern

Vali Lazăr nu mai e “câine”! Suma primită de Dinamo pentru transfer

O adevărată "telenovelă" în genul pe care Dinamo le propune aproape de fiecare dată în cazul împrumuturilor fotbaliştilor săi la alte cluburi s-a încheiat în aceste zile. Este vorba despre...
04.10.2017 | 09:55
Vali Lazar nu mai e caine Suma primita de Dinamo pentru transfer

O adevărată “telenovelă” în genul pe care Dinamo le propune aproape de fiecare dată în cazul împrumuturilor fotbaliştilor săi la alte cluburi s-a încheiat în aceste zile. Este vorba despre cazul mijlocaşului Vali Lazăr, care a “pendulat” în această vară între Dinamo şi echipa Al Sailiya, din cauza faptului că  gruparea din Qatar, deşi mulţumită de serviciile sale, se codea să achite suma transferului definitiv, în speţă 350.000 de euro.

Qatarianii au plătit, în cele din urmă, iar “cazul Vali Lazăr” s-a închis. Jucătorul se va putea concentra acum total pe activitatea sa de la Al Sailiya, echipa fiind în acest moment pe locul 4, după 3 runde. Asiaticii au plătit către Dinamo a doua tranşă, a transferului definitiv, de 350.000 de euro, după ce mai achitaseră iarna trecută alţi 250.000 de euro pentru împrumut. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vali Lazăr a scăpat de suspendarea gândită de Dinamo

“Alb-roşii” au închis acţiunea la Comisia de Disciplină cu mijlocaşul care refuzase să se mai prezinte la antrenamentele “câinilor”. Dinamoviştii luaseră în calcul şi ideea de a ajunge la forurile internaţionale, numai că situaţia a fost păstrată sub control, qatarianii plătind, după ce au încercat diverse modalităţi de a amâna achitarea sumei.

Ploieşteanul de 28 de ani a semnat până în vara lui 2020 cu Al Sailiya, acolo unde e coechipier cu un alt român, Dragoş Grigore, internaţionalul convocat şi de Cosmin Contra la naţională. Lazăr este titular incontestabil la echipa antrenată de Sami Trabelsi, a reuşit şi un gol în acest start de sezon. El şi-a anunţat foştii colegi din Ştefan cel Mare că nu are de gând să revină prea curând în fotbalul românesc.

3 goluri în 13 meciuri a marcat Lazăr pentru Al Sailiya în 2017, având şi 4 assist-uri

1.000.000 € e cota de transfer a lui Vali Lazăr pe site-ul de specialitate transfermarkt.de